به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"حسين هاتفي فارمد\" معاون صنايع‌ دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري امروز (26 تيرماه) به مناسبت برگزاري دومين نمايشگاه سراسري صنايع‌دستي در کرمانشاه با بيان اين مطلب گفت: ايران کشوري با قوميت‌هاي مختلف است که هر قوم بر اساس باورها و اعتقادات خود مصنوعاتي را توليد مي‌کند.

وي افزود: رونق و توسعه صنايع‌دستي که از اهداف بزرگ ما به شمار مي‌رود با ورود به زندگي مردم امکانپذير است که اين امر نيز نيازمند فرهنگ‌سازي است.

هاتفي با بيان اينکه هم‌اکنون ‪ ۲۵۵‬رشته صنايع‌دستي در کشور فعال است که بيشتر مردم با تعداد اندکي از آنها آشنا هستند، خاطرنشان کرد: معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور در تلاش است که دست ساخته‌هاي هنرمندان کشورمان را به زندگي روزمره مردم بکشاند و آنها را از تاقچه‌هاي منازل دور کند.

وي با اشاره به ادغام سازمان صنايع‌دستي در سازمان ميراث‌فرهنگي و گردشگري گفت: اين ادغام موجب شده که ديد صنعتي و توليدي به صنايع‌دستي تغيير کند و به اين صنعت با ديد فرهنگي نيز نگريسته شود.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور در ادامه به صادرات صنايع‌دستي اشاره کرد و يادآور شد: تلاش مي‌کنيم زمينه حضور تجار و توليدات دستي کشور را در نمايشگاه‌هاي خارج از کشور فراهم آوريم.

هاتفي صنايع‌دستي کشورمان را مورد توجه کشورهاي ديگر دانست و تصريح کرد: در بخش بازرگاني تعاوني‌ها و اتحاديه‌ها را فعال مي‌کنيم و با پرداخت وام خوداشتغالي به هنرمندان صنايع‌دستي و اختصاص بيمه تامين اجتماعي وضعيت هنرمندان بهبود خواهد يافت.

S/H/112









انتهای پیام/

کد خبر 1386042635