\"نگهدار خواجه‌علي\" هنرمند قفل‌ساز چالشتري، از شهرستان‌هاي استان چهارمحال‌وبختياري در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، ضمن بيان اين مطلب تصريح کرد: صنايع‌دستي جز در برخي رشته‌هاي محدود در ميان مردم طرفداران بسياري پيدا نکرده است و به‌همين دليل هنرمندان براي گذران زندگي به کارهاي ديگري روي مي‌آورند و ممکن است تنها اوقات فراغت خود را به صنايع‌دستي اختصاص دهند.

وي افزود: ساخت قفل‌هاي دست‌ساز در قديم بسيار مورد توجه بوده و از آنجا که مصرف بسياري هم داشت در بازار فروش نيز جايگاه خود را حفظ کرده بود، اما با گذشت زمان و با استفاده کمتر مشتريان، اين صنعت نيز از رونق افتاد.

خواجه‌علي با تأکيد بر اينکه بايد طرح‌هاي متنوعي در ساخت قفل‌ها به کاربرد تا مورد توجه مشتري قرار گيردف خاطرنشان کرد: قفل‌هاي زيره‌داري را که از نوع کوچکتر قفل‌هاي دست‌ساز است، با نقوشي چون صليب، لنگر، بوته سرکج يا گل‌هاي متنوع به‌صورت قفل‌هاي تزئيني درآورده‌ايم که حتي مي‌توان به‌عنوان گردن‌آويز از آنها استفاده کرد.

وي که حدود 20 سال است در هنر قفل‌سازي مشغول به کار است، يادآور شد: اين قفل‌ها دوام بسيار بالايي دارند، اما به‌دليل تبليغات کم در اين زمينه، بيشتر افراد به استفاده از قفل‌هاي خارجي روي آورده‌اند.

وي گفت: صادرات در اين بخش مي‌تواند بسيار مؤثر باشد؛ زيرا گردشگران خارجي از اين رشته بسيار استقبال مي‌کنند و تنها راه آن افزايش توليد و آموزش فراگير است تا جاي خود را در م يان مصرف کنندگان باز کند.

M/R/112



انتهای پیام/

کد خبر 1386042638