وي اضافه کرد: جامعه گردشگري ايران جدا از ديگر فضاها نيست و با نظام سياسي، اجتماعي و اقتصادي ارتباط دارد پس بايد براي استاندارد سازي شرايط جامعه، مردم و فرهنگ را در نظر بگيريم و بر مبناي آن حرکت کنيم.
روستا تصريح کرد: در جامعه ما استاندارد معني ندارد و ما استاندارد را قيد و بند مي دانيم و فکر ميکنيم استاندارد ما را عقب نگه ميدارد به همين دليل براي گسترش استاندارد در کشور بايد نگرشها را تغيير داد.
استاد دانشگاه شهيد بهشتي ادامه داد: جامعه ما نشناخته، غيرعلمي و غير واقعي سعي در دگرگوني دارد و وقتي به نقطه دگرگوني ميرسد آنقدر درنگ ميکند تا فرصتها را از دست ميدهد.
وي با تقسيمبندي استاندارد در گردشگري ياد آورشد: استانداردسازي در گردشگري شامل استاندارد خدمات و جاذبههاي گردشگري، استاندارد فرآيند گردشگري و استاندارد در حوزه گردشگري است و براي بهدست آوردن آن عواملي چون شفافسازي، آسانسازي، همسانسازي و نظم بخشيدن به امور گردشگري نياز است.
وي در پايان به آثار و نتايج استانداردسازي در گردشگري اشاره و خاطرنشان کرد: انضباط و انسجام، سرعت و سهولت بيشتر، تحول و تطابق سريعتر ، اعتبار و اعتماد سازي ، نظاممندي و نظم پذيري، درستکاري و دقت، ارزشيابي و اصلاحات، رقابت پذيري بهتر و رضايت بيشتر و دستاوردهاي جديد از جمله نتايج استانداردسازي است.
S/H/102
انتهای پیام/