به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"علي اکبر جلالي\" استاد دانشگاه علم و صنعت، در همايش استاندارد سازي و کيفيت در گردشگري، ضمن بيان اين مطلب گفت: در جهان امروز بايد ابزاري را توليد کنيم تا بتوانيم همه خدمات را از نظر کيفي ارزيابي کنيم و شايد اين ابزار يک چک ليست باشد؛ همان طور که سازمان جهاني توريسم چک ليست هايي را در اختيار هتل ‌هاي زنجيره‌اي گذاشته است.

جلالي افزود: در هزاره سوم، برنامه کشور بر دانايي محوري استوار است؛ از اين رو بايد مردم خود آموزش‌هايي را ديده باشند تا معناي ستاره‌دار بودن و استاندارد بودن را بفهمند و نيازي به پليس نباشد؛ چرا که سطح آگاهي مردم بايد آنقدر بالا برود تا خود، پليس استاندارد باشند.

وي تصريح کرد: در سال 2045، تنها 3درصد مردم کشاورز، 4 درصد در بخش توليد و بيش از 90 درصد در بخش‌هاي خدماتي، نظير گردشگري، مشغول به کار خواهند بود.

جلالي با اشاره به اينکه در سال 2007 صنعت توريسم بهترين رشد را در تاريخ خود مي‌گذراند، ادامه داد: امسال منطقه آسيا و اقيانوسيه دربخش گردشگري 9درصد رشد داشته است.

استاد دانشگاه علم و صنعت، با انتقاد از عملکرد مديران کشور و با اشاره به مشخصات يک مدير جهان اول، گفت: ادامه داد: مديري که به دانايي ، فکر و انديشه، نوآوري و خلاقيت بپردازد، مدير جهان اول، مديري که تنها به فکر سيستم باشد مدير جهان دوم، مديري که تنها از مهارت هاي خود استفاده کند، مدير جهان سوم و مديري که به توان فيزيکي خود مي‌انديشد مدير جهان چهارم است.

وي با اشاره به اينکه استفاده از گردشگري به منظور زندگي بهتر است، گفت: صنعت گردشگري بايد تلاش کند به‌گونه‌اي معرفي شود، تا مردم ابعاد آن را بشناسند و خود اقدام به استانداردسازي کنند.

M/R/102


انتهای پیام/

کد خبر 1386042647