وي ادامه داد: براي ثبت ملي و جهاني ميراث معنوي بايد توجه ويژهاي به اين آثار شود. به همين دليل و در راستاي تفاهمات پژوهشگاه و دفتر منطقهاي يونسکو قرار است مرکز مطالعات ميراث معنوي در منطقه ايجاد شود.
به گفته هاشمي، بعد از احداث مرکز مطالعات ميراث معنوي در منطقه، پژوهشگاه در صدد است که مرکز مطالعات بينالمللي ميراث معنوي را نيز در ايران تاسيس کند.
رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي در ادامه اين مراسم با تشکر از زحمات و فعاليتهاي عبدين صالح گفت: يکي از مهمترين سازمانهاي جهاني براي استقرار صلح سازمان ملل متحد است که يونسکو به عنوان شاخه فرهنگي آن تلاشهاي بسيار زيادي را براي استقرار صلح در جهان و حفظ مواريث فرهنگي کرده است و اميدوارم در آينده با توجه و حساسيت بيشتر حفاظت از ميراث فرهنگي جهان را در دستور کار خود قرار دهد.
هاشمي با بيان اينکه ميراث فرهنگي شناسنامه انسانها در طول تاريخ است، تصريح کرد: ترديدي نيست که هدف از خلقت بشر نشان دادن اين زيباييها به عنوان نماد اصلي آثار فرهنگي و فکري که بشر از خود به جاي گذاشته بوده است.
وي خاطرنشان کرد: شناسنامه ميراث ما نشاندهنده عمق تفکر انسان ايراني از دوران باستان تا به امروز است.
بنا بر اين گزارش، مراسم تقدير از عبدين صالح مدير دفتر منطقهاي يونسکو در تهران صبح امروز در تالار اجتماعات پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي و فرهنگي با حضور مقاماتي از يونسکو، معاون ميراث فرهنگي و مديران پژوهشکدههاي پژوهشگاه برگزار شد.
در اين مراسم همچنين \"هان\" از چين به عنوان نماينده جديد دفتر منطقهاي يونسکو در تهران معرفي شد.
115/S/H
انتهای پیام/