به گزارش ميراث آريا(chtn) ،\" محمد اشتري \"رئيس سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي در جلسه‌اي که با حضور متوليان مجتمع‌هاي خدمات بين راهي تشکيل شده بود ضمن اعلام اين مطلب گفت: هزينه احداث هر يک از اين مجتمع‌ها 33 ميليون تومان برآورد شده است .

اشتري در ادامه بر فراگيري آموزش‌ها و تخصص‌هاي لازم توسط بهره برداران تاکيد کرد و گفت: موضوع برخورد با گردشگران يکي از مسائل مهم در صنعت گردشگري است .

وي همچنين ضمن تاکيد بر احداث هتل در جوار مجتمع‌هاي خدماتي بين راهي تصريح کرد: در صورت وجود نداشتن هتل در جوار مجتمع‌ها و يا نياز به بازسازي آنها ، بهره برداران مي‌توانند در عرض يک ماه آينده درخواست‌هاي خود را براي دريافت وام به اين سازمان ارائه دهند تا بعد از بررسي و تصويب تسهيلات مورد نياز در اختيار متقاضيان قرار گيرد .

وي وجود سرويس‌‌‌هاي بهداشتي مطابق بر استانداردها را يکي از مهمترين موضوعات صنعت گردشگري و جذب توريست عنوان و بر ساماندهي آنها تاکيد کرد .

اشتري پيشرفت فيزيکي هر يک از اين مجتمع‌ها را بيش از 95 درصد اعلام کرد و يادآور شد: در گذشته کار مهمي در خصوص احداث و رسيدگي به سرويس‌هاي بهداشتي صورت نگرفته که براي کشوري همانند ايران که داراي پتانسيل‌هاي غني در زمينه تاريخي، فرهنگي و طبيعي است، جاي تاسف است .

وي در ادامه احداث سرويس هاي بهداشتي را يکي از نيازهاي مهم مسافران در راههاي مواصلاتي اعلام کرد .

رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي در ادامه اظهار اميدواري کرد که در سال جاري با بهره برداري از اين مجتمع‌ها و احداث مجتمع‌هاي خدماتي بين راهي جديد، کمبودهاي موجود برطرف شود .

همچنين در اين جلسه \"غلامرضا ارشاد\" مسئول دفتر طرح‌هاي سرمايه گذاري و توسعه گردشگري سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي بر نگهداري خوب مجتمع ها تاکيد و خاطر نشان کرد: بعد از تحويل موقت پروژه به بهره بردار ، اگر در دوره بهره برداري نقصي از سوي طراحي و يا ساخت مجتمع وجود داشته باشد رفع آن بر عهده سازمان است ولي در غير اينصورت بر عهده خود بهره بردار است .

وي بر در پايان بر لزوم ارائه آموزش به کارکنان و بهره برداران ، ارائه استانداردهاي مشخص و صدور کارت‌هاي صلاحيت‌دار به کارکنان تاکيد کرد .

104/




انتهای پیام/

کد خبر 1386043017