معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي بوشهر با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) گفت: طي جلساتي که در اين زمينه تشکيل داديم قرار بود اينکار توسط اتحاديه سراسري صنايع‌دستي پيگيري شود که متاسفانه تاکنون هيچ کس اقدامي نکرده است.

\"احمد دهاز\" افزود: در طول سال گذشته با آموزش اين رشته و کمک گرفتن از اين استادان توانستيم چند نفر را آموزش دهيم.

وي ادامه داد: قرار است که با تشکيل اتحاديه افراد آموزش ديده سهامدار آن باشند، تا از اين طريق بتوانيم بيشتر از اين هنرمندان حمايت کنيم.

وي تشکيل کارگاه‌هاي عبابافان براساس استانداردهاي معمول و نکات بهداشتي، اعطاي تسهيلات بانکي از سوي بنگاه‌هاي اقتصادي کوچک زودبازده و تغيير دارهاي بافت را از ديگر برنامه‌هاي اجرا شده از سوي اين معاونت براي عبافان ذکر کرد.

دهاز با بيان اينکه در حال حاضر حدود 8 کارگاه عبابافي در روستاي کردوان فعال است اظهار اميدواري کرد: تا پايان امسال تعداد اين کارگاه‌ به 10 کارگاه برسد.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي بوشهر در خصوص راه‌اندازي موزه صنايع‌دستي در بوشهر نيز گفت: هنوز هيچ اقدام جدي در اين خصوص انجام نشده است و ما همچنان منتظريم تا ساختمان گلشن که براي اين منظور در نظر گرفته شده به اين معاونت واگذار شود.

بنابراين گزارش ساختمان گلشن يکي از بناهاي قديمي و تاريخي است که در حال‌حاضر چند اتاق اين ساختمان در اختيار وزارت ارشاد استان است که قرار است پس از تحويل اتاق‌ها و تجهيز آنها، موزه صنايع‌دستي راه‌اندازي شود.

انواع قالي، گليم، گبه، سفال، حصير، گرگور، سوزندوزي، لباس سنتي، صنايع دريايي و ماکت لنج از وسايل خريداري شده براي اين موزه است.

113/


انتهای پیام/

کد خبر 1386043133