وي با بيان اينکه استان يزد با برخورداري از مواهب خدادادي و طبيعي از نظر جاذبههاي اکوتوريستي، تمدني و تاريخي از جايگاه والايي برخوردار است، تصريح کرد: با مشارکت دولت و مردم ميتوان اين مواريث گرانبهاي فرهنگي را حفظ کرد.
به گفته سيفي حفاظت و مرمت آثار باستاني و بافت تاريخي در استان يزد از حساسيت ويژه اي برخوردار است و محافظت از آنها موجب تحکيم ارزشها، باورها و تمدن تاريخي ميشود.
وي تقويت جايگاه و نقش برجسته گردشگري، شکوفايي اقتصاد استان، لزوم شفافسازي ميزان اثربخشي اقتصادي فعاليتهاي گردشگري، ضرورت اصلاح نگرش مثبت به توريست، زمينهسازي سرمايهگذاري بخش خصوصي و حمايت از انجمن دوستداران ميراث را از جمله راهکارهاي ارتقاي صنعت جهانگردي دانست.
وي در ادامه از صنايعدستي به عنوان محصول مشترک خلاقيت و مهارت هنرمندان ياد کرد و گفت: براي رونق و شکوفايي صنايعدستي استان نظير ترمه، ايکات، گيوه بافي، سفال، قاليبافي، گليم، منبت، معرق، خاتم و ... اقتضا ميکند به روح اين صنعت فرهنگي توجه کنيم.
به گفته وي صنايعدستي در همه دورانها مايه مباهات بوده و هر يک از آنها نماد ميراث فرهنگي و هنري است که خاطراتي از گذشته بشر را ترسيم ميکند.
وي خاطرنشان کرد: احيا و رونق هنرهاي سنتي در پويايي فرهنگ، آداب، سنتها و نهادينه کردن ارزشهاي بومي هر منطقه تاثير مطلوبي دارد.
S/H/104
انتهای پیام/