\"خسرو رفيعيان\" معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي گيلان با بيان اين مطلب به‌ ميراث آريا(CHTN)، گفت: جلسه‌اي که با تعدادي از مشاوران مرکز پژوهش گيلان‌شناسي و مجري طرح احداث بازارچه‌هاي صنايع‌دستي مصوب هيأت دولت داشتيم که در آن نقاطي را که تجمع گردشگر دارد براي احداث اين بازارچه‌ها امکان سنجي کنند.

وي با بيان اينکه پارک‌هاي بزرگ منطقه مي‌تواند محل مناسبي براي احداث اين بازارچه‌ها باشد يادآور شد: وضعيت مهمانپذيري شهر، تردد گردشگر، ساکنان و جمعيت محل از پارامترهاي تعيين شده و براي احداث اين بازارچه هاست.

رفيعيان با تاکيد بر اينکه رشته‌هاي بومي استان در اوليوت عرضه در بازارچه قرار دارد تصريح کرد: کساني که توليدات را جمع‌اوري و در بازار عرضه مي‌کنند، نمي‌توانند به 20 رشته محلي اکتفا کنند و بايد محصولات را از تمام کشور جمع‌اوري و به فروش برسانند.

وي در پايان گفت: ظرف 15 روز آينده اين مشاوران قرار است نتيجه مطالعات خود را همراه با ايده و نظرات خود به معاونت صنايع‌دستي گيلان اعلام کنند.

بنابراين گزارش، 7 شهر انزلي، رشت، تالش، آستار، فومن، صومعه‌سرا و لاهيجان از جمله شهرهايي است که قرار است در آنها بازارچه صنايع‌دستي احداث شود.

S/H/112


انتهای پیام/

کد خبر 1386050149