رئيس موزه هنرهاي معاصر تهران در مراسم افتتاح اين نمايشگاه گفت: در اين نمايشگاه توانمندي طراحان ايراني در همه دستگاههاي اجرايي براي توليد لباس زيبا و واجد تمامي مؤلفههاي اسلامي مشخص ميشود.
\"حبيبالله صادقي\" افزود: براي اين نمايشگاه بيش از يک هزار اثر هنري در زمينه طراحي پارچه و لباس به دبيرخانه ارائه شد که به دليل محدوديت فضاي نمايشگاه، تنها حدود ۴۰۰ اثر برگزيده به نمايش در آمده است.
وي تأکيد کرد: تمام آثار در بخش داوري مورد قضاوت قرار ميگيرند و آثار برگزيده دوسالانه از ميان آنها انتخاب خواهد شد.
وي ادامه داد: برپايي نمايشگاه دوسالانه طراحي پارچه و لباس با انتشار کتابي نفيس از آثار راه يافته به نمايشگاه همراه است.
صادقي، از برپايي کارگاههاي عملي آموزش طراحي پارچه و لباس براي علاقمندان در حاشيه اين نمايشگاه خبرداد و گفت: نمايشگاه دو سالانه طراحي پارچه و لباس به مدت ۱۵روز در محل موزه هنرهاي معاصر تهران برپا خواهد بود.
رئيس موزه هنرهاي معاصر تهران با بيان اينکه در نمايشگاه مذکور، علاوه بر طرحهاي طراحان نخبه و زبده کشور مجموعهاي از لباسهاي اقوام مختلف کشور نيز به نمايش گذاشته شده است، افزود: بازديدکنندگان ميتوانند به خوبي از طرحهاي لباسهاي نياکانشان آگاه شوند.
صادقي افزود: ايرانيان يکي از بانيان طراحي لباس در جهان بودهاند و در زمانهاي قديم پارچه و لباس ايراني به سراسر دنيا صادر ميشد و امروز نيز طراحان بسياري در جهان براي الهام گرفتن، به لباسهاي سنتي ايراني رجوع ميکنند.
S/H/113
انتهای پیام/