\"اسدالله بيات\" در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، تنوع صنايع همدان را مورد توجه قرار داد و ياد آور شد: رشته در استان موجود است که 40 رشته فعال،‌ 15 رشته نيمه‌فعال و 40 رشته نيز فراموش شد.

وي با اشاره به اينکه تعداد رشته‌هاي موجود صنايع‌دستي به همدان اين قابليت را داده است که به‌عنوان شهرک پايلوت صنايع‌دستي معرفي شود، افزود: توزيع سفال و سراميک کشور از لاجين انجام مي‌شود و منبت‌کاري و صنايع چوبي که در تويسرکان و ملاير فعال است بخش زيادي از محصولات چوبي شهرهاي ديگر را تأمين مي‌کند با اين وجود اگر ارتباط و تعامل اين قسمت‌ها با بخش‌هاي مختلف داخل و خارج در کشور گسترش يابد به رونق هر چه بيشتر اين حوزه مي‌افزايد.

بيات با بيان اينکه همدان به دنبال ايجاد خوشه‌هاي صنايع‌دستي در کشور است، يادآور شد: 21 ميليارد تومان از طريق بنگاه‌هاي زودبازده در سال 85 تسهيلات جذب شد و اين درحالي بود که سهميه استان 18 ميليارد تومان تعيين شده بود.

وي ادامه داد: امسال 427 ميليارد ريال اعتبار در مرحله نخست به استان ابلاغ شده است که اميدواريم اين ميزان به راحتي جذب شود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري همدان صنايع‌دستي استان را رو به شکوفايي دانست و خاطرنشان کرد: ممکن است بعضي اقدامات مانند سهميه‌بندي بنزين به‌طور مقطعي- در فروش صنايع‌دستي تأثير بگذارد، اما به‌طور کلي مي‌توان با طراحي راه‌هاي ديگر اين مشکل را نيز حل کرد.

M /112


انتهای پیام/

کد خبر 1386050337