وي قابليتهاي تاريخي کرمان را در حد تعامل و تبادل فرهنگي با کشورهاي همسايه دانست و افزود: کرمان ميتواند براي کشورهاي همسايهها مانند پاکستان، افغانستان، عراق، ترکيه و ... پايگاه تاريخي معتبري براي تحقيق و تبادل اطلاعات باشد.
وفايي، با بيان اينکه بسياري از آثار منحصربهفرد اين استان هنوز به ثبت جهاني نرسيده و مهجور ماندهاند، تصريح کرد: بسياري از آثار کشف شده در کرمان قابليت ثبت جهاني دارند و ما از يوسنکو توقع توجه بيشتري به اين استان را داريم.
وي، آثار مکشوفه در استان کرمان را نه تنها متعلق به کرمان و ايران بلکه متعلق به کل جهان دانست و گفت: ما به دنبال ثبت جهاني آثار باستاني استان کرمان هستيم و اگر در اين راستا موفق شويم، راهي است که اين استان پايتخت تاريخي جهان شود.
معاون فرهنگي و ارتباطات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان کرمان، تاکيد کرد: براساس مستندات تاريخي استان کرمان داراي 10 هزار سال تاريخي است که به دورههاي مختلف تعلق دارد.
وي با ابراز تاسف از ناشناخته بودن تاريخ کرمان براي همگان و حتي کرمانيها خاطرنشان کرد: استان کرمان، گوهريست ناشناخته که بايد زمينههاي تلالو آن را فراهم کرد.
S/H/119
انتهای پیام/