وي با بيان اينکه هماکنون با خريداري کردن سه پلاک در محله مسجد سيد اصفهان واقع در بافت تاريخي مشغول مرمت و تجهيز مکان اين موزه هستم، خاطرنشان کرد:هدف از جمعآوري اشياي تاريخي و فرهنگي احياي فرهنگ، هنر و هويت شش هزارساله ايران است. زيرا با ديدن اين آثار ميتوان هويت ايراني را در طول شش هزار سال تماشا کرد.
حسينپناه ادامه داد: با نشان دادن اين آثار ديگر آمريکاييها جرأت ساختن فيلمهايي همچون 300 را نخواهند داشت.
اين مجموعهدار خصوصي که در طول 40 سال، توانسته 24 هزار قطعه شيء تاريخي مربوط به دورههاي مختلف را جمعآوري کند، درباره قديميترين شي تاريخياش گفت: قديميترين اثر، ظرف سفاليني است که متعلق به 6 هزار سال قبل است.همچنين تمبر، سکه، انواع لوستر متعلق به کشور چک، ساعتهاي ديواري و مچي، گرام، راديو، تابلوهاي عکس متعلق به شخصيتهاي بنام از جمله ديگر آثار اين مجموعه است.
وي همچنين به بازديد رئيس موزه کالزروهه آلمان اشاره کرد و افزود: سال گذشته رئيس موزه کالزروهه از اين آثار بازديد کرد و پيشنهاد امضاي تفاهمنامه براي تبادل اشيا و برگزاري نمايشگاه از اين آثار را در کشور آلمان داد.
حسينپناه در بخش ديگر گفتگوي خود، درباره دريافت مجوز براي ايجاد موزه گفت: بعد از بازديد رئيس اداره کل موزهها و نامهنگاريهاي بسيار توانستم مجوز ايجاد موزه را از اداره کل موزههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري دريافت کنم.
وي با اعتراض به اين موضوع که سازمان ميراث فرهنگي مکان ايجاد موزه را تامين نميکند، تصريح کرد: براي مرمت و بازسازي سه پلاک خريداري شده بنا به نظر کارشناسان و مهندسان يک ميليارد و 250 ميليون تومان اعتبار نياز است در حاليکه بانک تنها 350 ميليون تومان وام داده اختصاص است و بايد بقيه بودجه مورد نياز را خود تامين کنم.
به گفته حسينپناه، هماکنون تعداد بسيار زيادي از آثار به لحاظ امنيتي با خطر مواجه است، چه اينکه اين آثار در داخل خانه وي نگهداري ميشود و هنوز مکان مناسبي براي نگهداري از آنها تهيه نشده است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در اصفهان ميتوان موزههاي خصوصي احداث کرد، اما مجموعهداران نيازمند حمايت همهجانبه مسئولان ميراث فرهنگي هستند.
M /115
انتهای پیام/