\"مهدي جهانگيري\" تصريح کرد: تاکنون بيش از 300 فرصت سرمايهگذاري از سوي شرکتهاي ايراني داخلي براي حضور در اين همايش اعلام آمادگي کردهاند. در حال حاضر، شرکت توسعه گردشگري ايران در حال غربال کردن اين فرصتهاست تا فرصتهاي متناسب با شرايط سرمايهگذاري اين همايش را انتخاب و در اين همايش شرکت دهد.
وي با اشاره به برگزاري نمايشگاهي در حاشيه همايش گفت: براي تامين نياز سرمايهگذاري تلاش شده است که نمايشگاهي در حاشيه اين همايش برگزار شود تا در غرفههاي مختلف، فرصتهاي سرمايهگذاري به سرمايهگذاران ارائه شود. در اين نمايشگاه 40 غرفه وجود دارد که يک غرفه متعلق به شرکت توسعه گردشگري براي ارائه فرصتهاي سرمايهگذاري جمعآوري شده از استانها، يک غرفه به صندوق حفظ، احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي براي ارائه 100 پکيج از بناهاي تاريخي و غرفهاي هم متعلق به دفتر سرمايهگذاري سازمان ميراثفرهنگي،صنايعدستي و گردشگري است تا فرصتهاي سرمايهگذاري در مناطق نمونه گردشگري را در اختيار سرمايهگذاران قرار دهد. مابقي غرفهها براي بخش خصوصي است تا فرصتهاي خود را در اين غرفه به نمايش بگذارند.
مدير عامل شرکت توسعه گردشگري ايران افزود: بيش از 200 سرمايهگذار خارجي از 35 کشور براي حضور در همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران اعلام آمادگيکردهاند. 50 گروه از اين سرمايهگذاران از کشور ترکيه و بيش از 10 شرکت عمراني از کشور مالزي در اين نمايشگاه حضور خواهند داشت. در مجموع از کشورهايي چون امارات، سوريه، تونس، آلمان، روسيه، انگلستان، پاکستان، ايتاليا، تايلند، فرانسه و لبنان سرمايهگذاراني که مورد تاييد سفارتخانههاي ايران در اين کشورها بودهاند براي حضور در اين همايش اعلام آمادگي کردهاند.
جهانگيري گفت: پکيچهاي سرمايهگذاري در حوزههاي مختلفي چون مجتمعهاي بينراهي، کمپينگها، هتلها، مجتمعهاي آبدرماني و بناهاي تاريخي است که بايد در اين همايش به سرمايهگذاران ارائه شود. البته اين بخشي از برنامههاي اين همايش است، زيرا در اين همايش علاوه بر معرفي پکيجهاي سرمايهگذاري، قوانين و مقررات حاکم بر کشور که اطلاع از آنها در حوزه سرمايهگذاري براي سرمايهگذاران لازم است نيز به سرمايهگذاران خارجي و داخلي ارائه ميشود.
وي افزود: در اين همايش به دنبال اين هستيم که تمام فرصتها و شرايط سرمايهگذاري در ايران به صورت کاربردي معرفي شود. رمز موفقيت اين همايش در کاربردي بودن آن است که اميدواريم به خوبي اجرا شود.
دبير نخستين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران تاکيد کرد: براي برگزاري اين همايش 4 کميته اطلاعرساني و تبليغات،کميته محتوايي، کميته بينالملل و کميته اجرايي تشکيل شده است. خوراک اصلي اين همايش را کميته محتوايي تهيه خواهد کرد. در واقع وظيفهکميته محتوايي، اين است که پکيجهاي سرمايهگذاري و اطلاعات همايش را در اختيار سرمايهگذاران قرار دهد و در کنار آن قوانين سرمايهگذاري در مورد ماليات، قوانين، مقررات، گمرک و ... را نيز به سرمايهگذاران ارائه کند.
جهانگيري افزود: بخشي از قوانين سرمايهگذاري در ايران نياز به تغييرات اساسي دارد و بايد از سوي متوليان گردشگري کشور با حمايتهاي ويژه اقدام به تغيير اين قوانين کرد. در اين همايش برخي از فرصتها مانند تخت جمشيد به دليل ارزش فوقالعاده و ملي بودن به طور ويژه معرفي خواهد شد. به عنوان مثال در بحث ساماندهي، نورپردازي و تجهيز امکانات به صورت ويژه تخت جمشيد به سرمايهگذاران معرفي خواهد شد. علاوه بر آن تلهکابين تهران ـ شمال نيز به صورت ويژه در اين همايش معرفي خواهد شد.
نخستين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري 3 و 4 شهريور در سالن همايشهاي بينالمللي صدا و سيما برگزار خواهد شد. قرار است در اين همايش، رئيس سازمان جهاني جهانگردي، رئيسجمهور، معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و برخي از مقامات ارشد کشوري حضور داشته باشند.
S/H/103
انتهای پیام/