به گزارش ميراث آريا (CHTN)، دبير ستاد گردشگري جنگ در دومين جلسه ستادگردشگري جنگ با بيان اين مطلب افزود: ايجاد موزه‌هاي دفاع مقدس بايد به صورت تخصصي پيگيري شود.

\"عليرضا مقيمي\" گفت:پيش از تشکيل ستاد گردشگري جنگ ، وظايف مربوط به دفاع مقدس در معاونت‌هاي مختلف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري پراکنده بود که با تشکيل ستاد متمرکز شده‌اند.

وي توسعه يادمان‌هاي دفاع مقدس،کمک به ساخت موزه‌ها و پشتيباني از کاروان‌هاي راهيان نور را از جمله وظايف اين ستاد برشمرد و افزود: راهيان نور بايد از يک حرکت فصلي و مقطعي در مکان و زمان خاص خارج شده و در زمان‌هاي مختلف و با حضور همه اقشار مردم انجام شود.

استاندار کرمانشاه نيز در اين جلسه گفت:در کشورهايي که حتي جنگي در کار نبوده موزه‌هاي بسيار زيبايي ساخته شده است که قابل قياس با موزه‌‌هاي ما نيستند.

\"مجيد غفوري\" با اشاره به اقدامات انجام شده دراستان کرمانشاه گفت: سال گذشته بذر ساخت موزه دفاع مقدس را کاشتيم و با توجه به تعيين مشاور براي انجام اين کار اميدواريم موزه متناسب با حماسه‌هاي رزمندگان و مردم کرمانشاه ساخته شود.

به گفته غفوري، در اين موزه مواردي چون مستندسازي از يک عمليات، سالن اجتماعات و کتابخانه در نظر گرفته خواهد شد و اگر اين موزه در منطقه طاق بستان ساخته شود به دليل موقعيت آن بهتر است، هر چند در ساخت موزه نظرات کارشناسي مجري پروژه براي ما اولويت دارد.

وي با يادآوري نقش مؤثر کرمانشاه در دفاع مقدس گفت: ساخت موزه جنگ‌ در استان‌هاي درگير در جنگ بيشتر موضوعيت دارد. درعين حال درساخت موزه جنگ، بايد ارزش و اصالت آن حفظ و متناسب با وضعيت استان ساخته شود.

استاندار کرمانشاه راه‌اندازي کاروان راهيان نور را حرکت و تفکري ارزشمند توصيف کردو افزود: نبايد در بحث راهيان نور و ساير بحث‌هاي دفاع مقدس مشکل اعتبار داشته باشيم و حالا که شاهد شکوفايي کشورمان هستيم نبايد اجازه دهيم آن دوران و فضاي مقدس فراموش شود.

محمدي رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ايلام نيز در ادامه جلسه گفت: موزه‌هاي دفاع مقدس در استان‌هايي ايجاد شده است که از جنگ فاصله داشتند هر چند نقش مردم در جاي جاي کشورمان در دفاع مقدس را انکار نمي‌کنيم، ايجاد يادمان‌هاي دفاع‌مقدس در مناطق عملياتي بيشتر موثر است.

وي افزود: موزه دفاع مقدس استان ايلام در حال تکميل است و بايد اعتبار ويژه‌اي به آن اختصاص يابد.

دومين جلسه ستادگردشگري جنگ با حضور مديران سازمان‌هاي ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، پنج استان کشور که مستقيما در جنگ تحميلي درگير بودند و جمعي از اعضاي مجمع خبرنگاران و نويسندگان مطبوعاتي دفاع مقدس در سالن جلسات استانداري کرمانشاه تشکيل شد.

M/105





انتهای پیام/

کد خبر 1386051013