به‌گزارش ميراث آريا(CHTN)، به نقل از روابط عمومي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي، \"حسين هاتفي فارمد\" با توضيح اينکه تجار و صادرکنندگان به دليل آشنايي با مقررات بين‌المللي تجارت و سهولت در برقراري ارتباط با تجار، بازرگانان و مردم کشورهاي مختلف مي‌توانند در صادرات رشته‌هاي متنوع اين هنر- صنعت نقش بسيار مؤثري داشته باشند، گفت: حضور سال گذشته هنرمندان در نمايشگاه‌هاي خارجي نشان داد که اين عده نسبت به برقراري ارتباط با علاقمندان خارجي رشته‌هاي تخصصي خود موفقيت چشمگيري نداشته‌اند و تنها به فروش توليداتشان در نمايشگاه‌هاي مذکور، آن هم با حجم اندک اکتفا کرده‌اند.

وي افزود: تا آشنايي اين عده با شگردها و شيوه‌هاي تجارت بين‌المللي، همچنين ندانستن شيوه‌هاي تعامل با ساير شرکت‌کنندگان خارجي حاضر در نمايشگاه‌ها از اصلي‌ترين مسائلي است که موجب شده معاونت صنايع‌دستي نسبت به حضور جدي تجار، بازرگانان و صادرکنندگان ايراني در نمايشگاه‌هاي خارجي صنايع‌دستي تأکيد داشته باشد.

هاتفي با اشاره به اينکه در تصميم‌گيري مذکور، تمامي صادرکنندگان مي‌توانند پس از اعلام آمادگي، همکاري جدي خود را با معاونت آغاز کنند، افزود: اين عده به دليل آشنايي با قوانين و ضوابط صادرات و واردات کشورها به طور قطع موفقيت چشمگيري در صادرات و معرفي تمامي رشته‌هاي صنايع‌دستي به کشورهاي دنيا خواهند داشت.

وي همچنين علاقمندي افراد خارجي به صنايع‌دستي ايران را مورد توجه قرارداد و گفت: تمامي صادرکنندگان و تجاري که نسبت به حضور در نمايشگاه‌هاي خارجي صنايع‌دستي اعلام آمادگي کنند، مورد حمايت جدي اين معاونت قرار خواهند گرفت.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور وجود تسهيلات ويژه اختصاص يافته به صادرکنندگان را مورد توجه قرارداد و با تأکيد بر اينکه دعوت از صادرکنندگان و بازرگانان براي حضور در نمايشگاه‌ها در راستاي تحقق اهداف توسعه صادرات صنايع‌دستي از سوي دولت صورت گرفته است، ادامه داد: در اين دعوت هيچ محدوديتي براي اقلام انتخابي تجار در نمايشگاه‌هاي خارجي وجود ندارد و علاقمندان مي‌توانند به شرط توجه به سليقه مصرف‌کنندگان کشورهاي هدف تمامي توليدات صنايع‌دستي مورد علاقه‌شان را در نمايشگاه‌ها عرضه کنند.

اين مقام مسئول به اشاره به درج فراخوان دعوت از صادرکنندگان، تجار و بازرگانان در روزنامه‌هاي سراسري کشور، اظهار داشت: تسلط به زبان خارجي، عملکرد موفق تجاري در بازارهاي متنوع، تجربه و شناخت اين عده نسبت به بازارهاي جهاني از جمله اولويت‌هايي است که براي همکاري دائمي آنان با معاونت صنايع‌دستي در نمايشگاه‌هاي خارجي، تعريف شده است.

معاون صنايع‌دستي کشور ضمن اظهار تأسف از اينکه صنايع‌دستي ايران برخلاف تنوع و کيفيت بالا، تاکنون موفق به تسخير بازراهاي جهاني نشده است، تصريح کرد: از اين پس، معاونت مذکور با توجه به سياست‌هاي جديد دولت مبني بر ايجاد اشتغال، خودکفايي و افزايش ميزان درآمد، صنايع‌دستي را به جايگاه واقعي خود در دنيا نزديک خواهد کرد.

وي به دعوت از متخصصان بازاريابي براي رسيدن صنايع‌دستي به جايگاه مطلوب را گام بعدي معاونت در فعاليت‌هاي بين‌المللي دانست و گفت: توجه به بسته‌بندي شايسته توليدات صنايع‌دستي از ديگر اقداماتي است که در آينده‌اي نزديک به طور جدي مورد توجه معاونت قرار خواهد گرفت.

هاتفي در پايان افزود: صادرکنندگان و بازرگانان علاقمند به شرکت در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي صنايع‌دستي مي‌توانند با مراجعه به ساختمان معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور از جزئيات چگونگي شرکت در اين نمايشگاه‌ها مطلع شوند.

R/


انتهای پیام/

کد خبر 1386051042