\"حميدرضا قاسمي\" به ميراث آريا(CHTN) گفت: اين بازارچه در کنار بازارچه دائمي در محل بازار وزير راه‌اندازي مي‌شود و با تاسيس آن، قزوين نخستين استان در اين زمينه خواهد بود.

وي، با اشاره به اينکه معاونت صنايع‌دستي قزوين با کمبود نيروي انساني روبرو است، افزود: براي راه‌اندازي بازارچه دائمي صنايع‌دستي به ‪ ۴۰‬ نيروي انساني نياز داريم.

وي، ارائه شيوه درست بازاريابي و تبديل آن به ‌يک کار علمي را از مهمترين اقدامات براي توسعه صنايع‌دستي دانست و گفت: با جلب سرمايه‌گذاري در بازار فروش و جذب تسهيلات در راستاي ترويج اين هنر- صنعت مي‌توان ‌جايگاه آن را مانند گذشته که رتبه نخست ارزآوري‌ها در صادرات غير نفتي بود، دوباره به‌دست آورد.

قاسمي، به افزايش ۵۰ ‬درصدي بودجه صنايع‌دستي بعد از ادغام با سازمان گردشگري و ميراث فرهنگي اشاره کرد و افزود: بودجه اين معاونت در راستاي حمايت‌ از توليدکنندگان صنايع‌دستي، تخصصي‌کردن آموزش، احيا و ترويج صنايع‌دستي هزينه مي‌شود.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي قزوين معتقد است: باتوجه به جايگاه و اهميت احياي صنايع‌دستي، کاربردي کردن آن بايد به شکلي صورت گيرد که به تصوير واقعي آن آسيب وارد نشود.

وي ادامه داد: چنانچه مرزها براي ورود صنايع‌دستي ايران نيز گشوده شود، اين صنعت توانايي رقابت با محصولات چيني و هندي را خواهد داشت.

بنابراين گزارش، خوشنويسي، گليم‌بافي، نگارگري، طراحي سنتي ومعرق از رشته‌هايي است که درطول سال به‌صورت رايگان در خانه گردشگري استان قزوين آموزش داده مي‌شود.

M/113



انتهای پیام/

کد خبر 1386051113