به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"زهرا پيشگاهي‌فرد\" در همايش روسا و معاونين گردشگري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري در تشريح برنامه‌ها و سياست‌هاي کميته گردشگري علمي کشور گفت:گردشگري علمي کميته‌اي کاملا ابتکاري و نو است و مسائلي که در اين کميته مطرح مي‌شود عمدتا هدف‌‌سازي شده است.

دبير کميته گردشگري علمي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري افزود: مشارکت دادن نخبگان کشور، ساماندهي فضاي علمي کشور و معرفي زادگاه‌ها و شناساندن ايران به جهانيان به صورت قطب گردشگري علمي از مهمترين اهداف اين کميته در کشور است .

وي با بيان اينکه از عمر کميته گردشگري علمي حدود 5 ماه مي‌گذرد، اضافه کرد: از ديگر اقدامات اين کميته برنامه‌ريزي براي جذب دانشگاهيان و گروه نخبگان به کارهاي گردشگري و جذب گروه‌هاي تخصصي گردشگري با حمايت دانشگاه است .

وي اضافه‌کرد: برگزاري کنفرانس‌هاي بين‌المللي در امر گردشگري، ايجاد تسهيلات براي دانشگاهياني که در اين زمينه فعاليت مي‌کنند، تدوين کتب و معرفي جاذبه‌هاي گردشگري و تهيه و تنظيم بودجه سالانه از ديگر اقدامات اين کميته است .

پيشگاهي‌فرد تصريح کرد: تشکيل انجمن‌هاي گردشگري علمي بين ايران و ساير کشورها که در حال حاضر آيين ‌نامه آن تدوين شده است نيز از ديگر اقدامات اين کميته است.

وي افزود: همچنين تورهاي تخصصي علمي گردشگري با نام \"تورهاي کنگره گردشگري\" براي هيات‌هاي علمي دانشگاه‌‌ها برگزار خواهد شد. با اجراي اين روش، در کنار کنگره‌اي که حدود 40 تا 50 نفر شرکت‌کننده دارد اين تور کنگره‌ها تشکيل و زمينه‌هاي گردشگري متوازن فراهم مي‌شود.

پيشگاهي‌فرد خاطرنشان کرد: اين کميته فعاليت‌هايي را نيز با همکاري جهاد دانشگاهي و وزارت امور خارجه در زمينه گردشگري علمي آغاز کرده است.

M/104





انتهای پیام/

کد خبر 1386051430