\"علي فعله‌گري\" به ميراث آريا (chtn) گفت: براي توسعه و اشاعه هنرهاي‌دستي در کل استان به‌گونه‌اي برنامه‌ريزي کرديم که دست‌کم در هر شهرستان 40 نفر در رشته‌هاي مختلف آموزش صنايع‌دستي را بگذرانند.

وي با اشاره به ماده 47 برنامه سازمان و بودجه در خصوص واگذاري آموزش به بخش خصوصي نيز گفت: در حال بررسي و مذاکره با چندين متقاضي براي آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي هستيم.

وي افزود: پس از انعقاد قرارداد با بخش خصوصي قرار شد، رشته‌هاي گيوه، جاجيم، صنايع‌چوب، معرق، منبت و ساير رشته‌هاي بومي شهرستان‌هاي استان به متقاضيان آموزش داده شود.

فعله‌گري همچنين از مبادله موافقتنامه آموزش صنايع‌دستي با سازمان مديريت و برنامه‌ريزي خبر داد و گفت: در نظر داريم بيش از پيش هنرهاي دستي منطقه را به مردم معرفي کنيم.

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي،‌صنايع‌دستي و گردشگري کردستان ادامه داد: براي اين آموزش‌ها حدود 300ميليون اعتبار در نظر گرفته شده است.

به گفته وي، شهرهاي سقز، سنندج، قروه، کامياران، مريوان، سروآباد و امروله از جمله مناطق اولويت‌دار اين استان براي آموزش در نظر گرفته شده‌اند.

بنابراين گزارش، گليم، توپ بافي، معرق، گيوه بافي، سوزن‌دوزي، سفالگري، کردي‌دوزي، منبت چوب، شيشه و زيره‌گيوه از جمله رشته‌هايي است که به هنرجويان آموزش داده مي‌شود.

S/H/113



انتهای پیام/

کد خبر 1386051447