\"علي خدادادي\" هنرمند فرشباف شهرضايي در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، تصريح کرد: نمايش \"بوستان هميشه بهار\" توجه نمايندگان مجلس را به خود جلب کرد چنانکه اين فرش تاکنون در صحن مجلس باقي مانده تا تصميم نهايي در مورد آن گرفته شود.

وي در خصوص دليل نامگذاري اين فرش به \"بوستان هميشه بهار\" توضيح داد: فرش مذکور 20 سال پيش براي نخستين بار در موزه هنرهاي معاصر به اين نام معروف شد و دليل آن هم طرح به کار برده شده در فرش است که بيننده با ديدن آن احساس لذت مي‌کند و حس بهار به او منتقل مي‌شود.

خدادادي با اشاره به اينکه طراحي اين فرش با همکاري استاد ارچنگ اصفهاني صورت گرفته است، افزود: در رنگ‌آميزي اين فرش از رنگ‌هاي کاملا طبيعي استفاده شده است.

هنرمند فرش باف شهرضايي با بيان اينکه اثر نفيس وي تاکنون در چند کشور دنيا از جمله آلمان به نمايش درآمده و هر بار با استقبال گسترده مقامات کشورها رو به رو شده است، تصريح کرد: در سال 1992 از سوي کارشناسان فرش آلمان به اين فرش عنوان فرش يک ميليون دلاري داده شد.

وي مراحل بافت \"بوستان هميشه بهار\" را مورد توجه قرار داد و افزود: ابتدا کار بافت فرش با ارتفاع پرز 7 سانتيمتر صورت گرفت و سپس کار قيچي زني و پرداخت آن با استفاده از اصول هنر منبت و با رعايت حفظ تقارن و تناسب فرش انجام شد.

بافنده قاليچه مذکور با بيان اينکه اين فرش به درخواست نماينده شهررضا در مجلس به نمايش درآمد، خاطرنشان کرد: هدف اصلي از نمايش اين فرش در مجلس، توجه بيشتر نمايندگان و ديگر مسئولان به صنعت فرش کشور است و از آنجا که فرش به عنوان يک سرمايه ملي است نبايد آن را بدون هدف و حمايت رها کرد.

وي در پايان افزود: حاضرم اين فرش ذرع و نيمي را به ملت ايران هديه کنيم تا دولت نيز به پاس اين هديه صنعت فرش و هنرمندان اين رشته را زير سايه حمايت خود قرار دهد.

S/H/114


انتهای پیام/

کد خبر 138605151