وي ادامه داد: درصورتيکه اين ساختمان تخريب و خسارات فني به آن وارد ميشد، ميتوانستيم نسبت به اين مسئله واکنش نشان دهيم.
موسوي در پاسخ به اين پرسش که سرقت از اين ساختمان باعث وارد آمدن صدمات بسيار زيادي به سقف اين ساختمان تاريخي شده است، خاطرنشان کرد: فکر نميکنم خسارت چنداني به سقف اين ساختمان وارد آمده باشد، تنها ممکن است بخشهايي از آن براي ورود سارقان تخريب شده باشد.
همچنين \"مهدي معمارزاده\"، يکي از ديگر از کارشناسان فني سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران درباره تخريب و سرقت از اين ساختمان گفت: متأسفانه اين موضوع را از طريق اخبار سراسري متوجه شدم.
وي ادامه داد: با توجه به ثبت ملي اين ساختمان قطعا اين موضوع بايد پيگيري شود.
\"کيانوش تکلو\"، سرپرست بخش حقوقي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران نيز در گفتگو با ميراث آريا تصريح کرد: هنوز هيچ گزارشي مبني بر تخريب يا سرقت از ساختمان تأتر نصر به بخش حقوقي نشده است.
وي افزود: با ارائه گزارش تخريب، بخش حقوقي مراحل شکايت از عوامل تخريب و سرقت تأتر نصر را پيگيري ميکند.
بنا بر اين گزارش، بخشي از صندليها و سقف کاذب تأتر «نصر» طي سه ماه گذشته تخريب شده و به سرقت رفته است.
اين در حالي است که اين ساختمان قديمي با توجه به ارزش تاريخي و معماري آن در فهرست آثار ملي کشور به ثبت رسيده است.
تأتر نصر، قديميترين سالن تأتر شهر تهران است. اين سالن تأتر پيش از آنکه تعطيل شود در اختيار جهاد دانشگاهي بود. مالکيت اصلي اين بنا در اختيار کميته امداد امام خميني (ره) قرار دارد.
سالن اين تأتر در دهه نخست قرن با همت سيد علي نصر، بنيانگذار تأتر نوين در ايران روي قسمتي از گراندهتل ساخته شد. اين تئاتر در ابتدا به نام تأتر تهران و پس از آن به نام نصر مشهور شد و يکي از مهمترين مراکز فرهنگي تا دهه 50 به شمار ميرفته است و بسياري از هنرمندان صاحب نام تأتر و سينماي کشور کار هنري خود را از اين سالن آغاز کردهاند.
S/H/115
انتهای پیام/