به گزارش ميراث آريا (CHTN) مدير کل دفتر برنامه‌ريزي آموزشي سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در همايش آموزش تخصصي اکوتوريسم با بيان اين مطلب گفت: تاکنون راه‌اندازي 18 رشته مختلف از سوي اين سازمان به وزارت علوم پيشنهاد شده که دو مورد آن مربوط به اکوتوريسم بوده است.

\"مرتضي احمدي\" تصريح کرد: بر اساس چشم‌اندازي که در سال 2020 براي ورود 20 ميليون گردشگر به ايران تعريف شده است، بايد گفت که يکي از ارکان مهم رسيدن به اين چشم‌انداز بحث آموزش و پيگيري مسائل و مشکلات موجود در اين زمينه است و در صورتي که بحث آموزش در کشور جدي گرفته نشود، نمي‌توان به دستيابي به برخي از اهداف اين چشم‌انداز اميدوار بود.

وي با اشاره به برگزاري دوره‌هاي مختلف براي راهنمايان طبيعت‌گردي افزود: در حال حاضر اين دوره‌ها از سوي مؤسسات آواي طبيعت، موسسه طبيعت و اکوتور در حال برگزاري است. علاوه بر اين يکي از درس‌هاي اصلي براي تمامي دوره‌هاي گردشگري و توريست، طبيعت‌گردي و مباحث مربوط به آن است که در دوره‌هاي مختلف به اين موضوع به‌صورت جدي پرداخته شده است.

احمدي تاکيد کرد: اکوتوريسم درحقيقت سفر مسئولانه به طبيعت است، يعني سفري که به حفاظت، و توسعه پايدار طبيعت مي‌‌انجامد. اين سفر شايد در ظاهر به منظور لذت بردن از طبيعت باشد، اما
در واقع حفاظت از آن نيز در دستور کار طبيعت‌گردان قرار گرفته است.

وي افزود: گردشگري پايدار همواره در درون اکوتوريسم نهفته است و زيربناي گردشگري پايدار نيز آموزش است. پس بايد براي داشتن کارشناسان و متخصصان در اين حوزه بحث آموزش را جدي بگيريم.

M/103



انتهای پیام/

کد خبر 1386051556