به گزارش ميراث آريا (chtn) محمد رحمتي در اولين همايش مديريت بحران حوادث و سوانح غيرمترقبه کشورگفت : در صورت خريداري کامل اين واگن‌ها مي‌توانيم در مواقع بحران از اين واگن‌ها براي حمل انبوه مسافر، زخمي‌ها و مواد غذايي و دارويي استفاده کنيم.

وي با اشاره به وجود 64 فرودگاه رسمي و حدود 80 باند اضطراري در کل کشور، گفت : همه سعي ما بر اين است که آسيب‌پذيري جريان حمل و نقل به خصوص ترمينال‌هاي هوايي را در جريان بروز حادثه به حداقل برسانيم.

وزير راه و ترابري گفت: ظرفيت‌هاي فعلي حمل و نقل کشور، قطعا قدرت پاسخگويي به سوانح طبيعي را دارند، زيرا در زمان بروز حادثه تمام امکانات هوايي و زميني به منطقه حادثه‌ديده اختصاص مي‌يابد.

رحمتي با اشاره به حادثه توفان گونو و قطع شدن راه‌هاي ارتباطي اين منطقه، افزود: به دليل اين که امدادرساني دريايي وجود ندارد و سيستم‌هاي ارتباطي ديگر نيز در چنين مواقعي قطع مي‌شود، امدادرساني به اين مناطق به چند روز بيشتر طول مي‌کشد.

وي با تاکيد بر اينکه بايد فرودگاه‌هاي کشور ايمن‌سازي شوند، خاطر نشان کرد: ايمن‌سازي باندهاي اضطراي و آماده نگهداشتن آنها بايد جزء برنامه‌هاي اصلي قرار گيرد، زيرا در مواقع بحران اين باندها مي‌توانند بسيار کمک کنند.

R/105



انتهای پیام/

کد خبر 1386051711