به گزارش ميراث آريا (chtn) \"بهمن فيزابي\" افزود: در اين خصوص با ارگان‌ها و سازمان‌هاي دولتي مکاتباتي داشته‌ايم و از آنها خواسته‌ايم که براي راه‌اندازي اين شهرک معاونت صنايع‌دستي را همراهي کنند.

وي ادامه داد: چندين مشاور و کارشناس ادارات متولي در حال بررسي طرح راه‌اندازي اين شهرک هستند.

وي با اشاره به اينکه تاکنون چند زمين را براي اين منظور انتخاب کرده‌ايم، گفت: اين زمين‌ها توسط استانداري و يا وزارت مسکن و شهرسازي در اختيار سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان قرار مي‌گيرد.

فيزابي افزود: در نظر داريم در راه‌اندازي اين شهرک‌ها موقعيت فرهنگي بازارهاي سنتي فارس را حفظ کنيم تا مانند گذشته خصوصيات فرهنگي در توليد صنايع‌دستي لحاظ شود.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي فارس گفت: مکان‌هاي انتخاب شده براي شهرک صنايع‌دستي داراي فضاي تاريخي و معنوي هستند و هدف اين است که از همين اماکن بهره‌برداري کنيم.

بنابراين گزارش، هم اکنون توليد انواع صنايع دستي در مناطق عشايري و روستايي و نيز در شهرهاي استان فارس رواج دارد که بيشترين تعداد صنعتگران دستي در گروه بافته‌هاي داري، قالي, گليم و گبه، همچنين، خاتم سازي و خاتم کاري، معرق چوب، منبت کاري چوب، ريزه کاري، نقاشي روي چوب، سفال، سراميک‌سازي، کاشي معرق، کاشي هفت رنگ و نقاشي روي سفال فعاليت مي‌کنند.

S/H/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386051724