به گزارش ميراث آريا(CHTN)، مديرکل دفتر برنامه‌ريزي و توسعه گردشگري داخلي سازمان در همايش نقش دفاتر خدمات مسافرتي در توسعه سفرهاي همگاني با بيان اين مطلب گفت: دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي به‌عنوان حلقه اتصال گردشگر و مراکز توليد خدمات به ايفاي نقش مي‌پردازند و يکي از مهمترين وظايف آنها توزيع تور است.

\"جمشيد حمزه‌زاده\" افزود: امسال سياست سازمان به‌عنوان متولي سفر، اين است که توزيع پکيج‌هاي سفر به‌صورت استاني انجام شود و دفاتر خدمات مسافرتي استان‌ها بايد براي 6 ماهه دوم سال تمام پکيج‌هاي خود را با هماهنگي سازمان‌هاي استاني تدوين کنند.

وي گفت: از همه مديران استاني مي‌خواهيم ظرف يک ماه آينده پکينج‌هاي 6 ماهه دوم سال را در اختيار سازمان مرکزي قرار دهند.

حمزه‌زاده در ادامه با اشاره به وظايف اين دفاتر تصريح کرد: شناخت بازارهاي هدف و ويژگي‌هاي هر کدام از آنها بايد توسط دفاتر خدمات مسافرتي انجام شود.

وي با بيان اينکه هر يک از استان‌ها ويژگي‌هاي خاص خود را دارند، گفت: به‌طور مثال خراسان‌رضوي در زمينه توريسم مذهبي در کشور حرف اول را مي‌زند و اردبيل در زمينه آب‌هاي معني.

وي افزود: اسمال با دسته‌بندي استان‌ها و شناسايي هزار مسير جديد به‌طور تخصصي، اين ويژگي‌ها تبليغ شده و اطلاعات مربوط به هر استان در اختيار مردم قرار خواهد گرفت.

وي همچنين گفت: شناخت سليقه‌ها، ذائقه‌ها و تمايلات گردشگران از ديگر وظايف دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي است که بايد در اين زمينه نيز برنامه‌ريزي دقيق صورت گيرد.

وي در ادامه گفت: ما در حال حاضر در سطح کشور 2200 شرکت خدمات مسافرتي و جهانگردي داريم که از اين تعداد حدود 233 دفتر در خراسان‌رضوي فعالند و با توجه به اين آمار مي‌توان گفت: 10 درصد شرکت‌هاي خدمات مسافرتي کشور متعلق به خراسان‌رضوي است.

حمزه‌زاده با بيان اينکه توسعه گردشگري هر کشور و هر منطقه بدون حضور دفاتر مسافرتي به هيچ‌وجه مقدور نيست، تأکيد کرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري امسال در راستاي تقويت آژانس‌ها گام‌هاي جدي برداشته است و تا اطلاع‌ ثانوي هيچ مجوزي براي تأسيس دفاتر خدمات مسافرتي جديد صادر نخواهد شد.

M/104


انتهای پیام/

کد خبر 1386052126