به گزارش ميراث آريا (chtn)، \"محمد کايا\" در همايش نقش دفاتر خدمات مسافرتي در توسعه سفرهاي همگاني در نيشابور با بيان اين مطلب گفت: دو کشور ايران و ترکيه سوابق فرهنگي طولاني دارند و بر اين اساس و به‌منظور توسعه روابط گردشگري تفاهم‌نامه‌اي در سال 2004 در زمينه گردشگري بين دو کشور به امضا رسيد.

وي افزود: بالابردن سطح آگاهي مردم از گردشگري ايران و ترکيه و معرفي جاذبه‌هاي گردشگري ترکيه به مردم ايران و بالعکس از مهمترين اقدامات ما در زمينه توسعه روابط گردشگري دو کشور است.

رايزن فرهنگي ترکيه در ايران افزود: ترکيه به اين ‌دليل که از شهروندان ايراني ويزا نمي‌خواهد به‌عنوان يک مقصد گردشگري مطلوب مورد توجه ايراني‌ها قرار گرفته است.

وي خاطرنشان کرد: در زمينه توسعه روابط گردشگري ميان دو کشور نيز در سال 2006 هيأتي به ايران سفر کرد که در اين سفر با رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ايران ديدار کرده و تفاهمنامه‌اي بين دو کشور به امضا رسيد و کميته‌هايي مسئول اجراي مصوبات اين تفاهمنامه شدند.

رايزن فرهنگي ترکيه در ايران افزود: از مهمترين اقدامات صورت گرفته پس از امضاي اين تفاهمنامه مي‌توان به اعلام خواهرخواندگي مشهد و قونيه و آغاز پروازهاي چارتر قونيه _ مشهد و بالعکس اشاره کرد.

کايا افزود: يکي از دلايل انتخاب مشهد و قونيه از سوي ما براي توسعه گردشگري اين است که هر دو شهر از لحاظ گردشگري داراي جايگاي ويژه‌اي هستند و از نظر توريست مذهبي ميان مردم جهان جايگاه ارزنده‌اي دارند .

وي با بيان اينکه آرامگاه مولوي در شهر قونيه يکي از جاذبه‌هاي گردشگري ترکيه است، افزود: در واقع هدف اصلي ما از حضور در اين همايش ايجاد پروازهاي چارتر مستقيم بين دو شهر مشهد و قونيه و تبادل گردشگر است.

M/104


انتهای پیام/

کد خبر 1386052249