\"عزيزالله سيفي\" تصريح کرد: استفاده از آبهاي معدني و چشمههاي آبگرم، سلامت رواني و اجتماعي و ارائه خدمات درماني به گردشگران از جمله حوزههاي کميته گردشگري سلامت است و اطلاعرساني و فرهنگسازي در اين زمينه موجب پيشرفت علوم، فنون و تکنيکهاي خاص در زمينه گردشگري سلامت ميشود.
وي ادامه داد: چاپ و توزيع قابليتهاي گردشگري سلامت به زبانهاي مختلف دنيا، توزيع ويژهنامه رشد گردشگري سلامت در قالب سيدي، توزيع اقلام تبليغاتي در نمايشگاههاي داخلي و خارجي و برگزاري سمينارهاي تخصصي در زمينه گردشگري درماني از اهميت خاصي برخوردار است.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان يزد نيز در ادامه گفت: استانداردسازي مراکز درماني، چشمههاي آب درماني و دفاتري که مسئول برگزاري تورهاي گردشگري هستند در توسعه گردشگري سلامت نقش موثري دارد.
\"وزيري\" افزود: استفاده از فناوري در حوزه گردشگري سلامت، توزيع جزوههاي آموزشي و توسعه تحقيقات و پژوهش در زمينه گردشگري درماني موجب گسترش توريسم است.
رئيس مرکز تحقيقات و ناباروري استان يزد نيز در اين جلسه گفت: ايجاد محل مناسب براي اسکان بيماران، شناسايي مراکز و احداث مجتمع براي برگزاري همايش ملي و بينالمللي، ايجاد قطب علمي و ارتباط تنگاتنگ سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان يزد با مراکز تحقيقات و ناباروري نيز در توسعه گردشگري سلامت موثر خواهد بود.
\"عباس افلاطونيان\" افزود: ارتباط با سفارتخانهها براي اطلاعرساني درماني و توسعه گردشگري سلامت با تعرفههاي استاندارد ، تشکيل بانک اطلاعاتي مراکز درماني، معرفي تاريخچه طب سنتي، طب اسلامي، گياهان دارويي، برگزاري جشنواره گياهان دارويي و معرفي شخصيتهاي پزشکي ايران نظير ابن سينا از جمله فعاليتهايي است که در راستاي توسعه و پيشرفت توريسم درماني ميتوان انجام داد.
M/104
انتهای پیام/