به گزارش ميراث آريا (CHTN) دبير کميته گردشگري سلامت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در جلسه‌اي با حضور سرپرست دفتر امور بين‌الملل و سازمان‌هاي تخصصي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اين مطلب گفت: هدف اصلي کميته گردشگري سلامت توسعه گردشگري با اهداف حوزه سلامت است که اين اهداف به سه دسته کلي تقسيم مي‌شود.

\"سعيد صدري\" با اشاره به اينکه گردشگري سلامت به رشد فرهنگي، علمي، اقتصادي و اشتغالزايي کمک مي‌کند، افزود: براي توسعه اين حوزه بايد در تمامي نمايشگاه‌هاي گردشگري که ستاد نمايشگاه‌هاي سازمان حضور دارد ، يک غرفه به توريسم سلامت اختصاص يابد.

وي اضافه‌کرد: همچنين يکي از زمينه‌هاي رشد اين حوزه همکاري با پزشکان ايراني مقيم کشورهاي خارجي و استفاده از آنان براي ورود گردشگري سلامت به کشور است.

صدري در ادامه به لزوم برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي براي فعالان اين حوزه اشاره کرد و گفت: در اين زمينه مي‌توانيم با فرستادن متخصصان به کشورهايي مانند هند و تايلند از تجربيات آنان در حوزه گردشگري سلامت استفاده کنيم.

دبير کميته گردشگري سلامت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطرنشان کرد: در جلسه‌اي که با مسئولان وزارت بهداشت برگزار شد 22 کشور براي ايجاد مراکز جذب بيمار در حوزه گردشگري سلامت انتخاب شدند، زيرا گردشگري که با اهداف درماني به کشور مي‌‌آيد سه برابر گردشگر معمولي هزينه مي‌کند.

وي بيان داشت: امسال به دفاتر خدمات مسافرتي که در زمينه گردشگري سلامت فعاليت مي‌کنند اعلام داشته‌ايم که يک پزشک را براي گذراندن دوره‌هاي آموزشي ويژه به کميته گردشگري سلامت معرفي کنند، پس از آن به آنها براي آوردن گردشگران به حوزه سلامت پروانه داده مي‌شود و ويزاي درماني در اختيار آنها قرار مي‌گيرد.

وي همچنين گفت: براي معرفي ايران به گردشگران خارجي، بايد در کشورهاي ديگر در زمينه گردشگري سلامت بروشورهاي رنگي توزيع کنيم.

M/104



انتهای پیام/

کد خبر 1386052349