به گزارش ميراث‌آريا( CHTN)، \"‌ مسعود علويان صدر\" که در ديدار با معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي کشور سخن مي‌گفت، افزود: بزودي شاهد رونق زودهنگام رشته‌هاي صنايع‌دستي در اردبيل خواهيم بود.

وي افزود: استراتژي اين سازمان بر اين اساس تعريف شده که در نظر گرفتن موضوع اشتغال و رفاه عمومي براي صنعتگران خود اهميت ويژه‌اي قائل شود.

وي با تاکيد بر اينکه با تعريف خوشه‌هاي صنعتي در سطح استان به تعريف صنايع‌دستي الويت دار در شهرستان‌ها پرداختيم گفت: از اين پس بر اساس طراحي‌هاي جديد و استانداردهاي موجود قصد داريم صنايع‌دستي را به سر منرل مقصود برسانيم.

علويان صدر، با اشاره به اينکه محوريت توسعه صنايع‌دستي اردبيل \"هر روستا يک محصول\" است، گفت: تمامي توليدات صنايع‌دستي صاحب نشان مشخص خواهد شد و توليد کنندگان به آساني مي‌توانند محصولات خود را با بازار ارائه کنند.

وي گفت: ما قصد داريم با حضور توليد کنندگان در بازار چرخه ناقص توليد و عرضه را ساماندهي کنيم.

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري اردبيل با اشاره به تفاهم‌نامه مبادله شده با شهرک صنعتي اين استان گفت: قرار است زميني را براي ايجاد شهرک و مراکز آموزشي رشته‌هاي متنوع در اختيار ما قرار دهند.

وي افزود: ما فضاهايي را براي احداث مراکز نمايشگاهي و ايجاد غرفه‌هاي مخصوص صنايع‌دستي در حال ساخت داريم.

اين مقام مسوول با اشاره به منطقه \" گرمي\" يادآور شد: با ايجاد موزه مردم شناسي و ورک شاپ صنايع‌دستي اميدواريم شاهد رونق هر چه بيشتر اين مجموعه باشيم.

وي معتقد است: اردبيل از ويژگي‌هاي خاصي برخوردار است و استان ما اين استعداد را دارد که بخشي از نيازهاي مهم جامعه را در قالب رشد و توسعه صنايع‌دستي و قرار دادن آن در چرخه اقتصاد و جامعه نقش مثبتي را داشته باشد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1386052443