به گزارش ميراث آريا (chtn) نماينده تام الاختيار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در کميته گردشگري سلامت با بيان اين مطلب گفت: در سال 76 سه ميليون و 500 هزار دلار ارز به بيماراني که براي انجام معالجات پزشکي به خارج از کشور سفر مي‌کردند از طريق شوراي عالي پزشکي اعطا شده است.

\"محمدجهانگيري\" افزود: اين رقم در سال 85 به 399 هزار دلار يعني حدود يک دهم رسيده و رضايتمندي بيماران نيز 80 درصد افزايش يافته است.

وي خاطرنشان کرد: مبلغ سه ميليون و 500 هزار دلار ارز اعطا شده درسال 76 جوابگوي يک دهم متقاضيان اعزام به خارج از کشور در آن سال بوده است.

نماينده تام الاختيار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: کاهش تقاضا براي سفر به خارج از کشور براي درمان بيماري‌ها نشان از توانمندي کشور براي درمان بيماران داخلي و همچنين پذيرش بيمار از کشورهاي خارجي دارد.

جهانگيري با اشاره به پيشرفت‌هاي اخير پزشکي در حوزه‌هاي ترميم سلول‌هاي نخاعي و ناباروري گفت: در حال حاضر تقاضاي بسياري براي معالجه اين بيماران در ايران وجود دارد.

جهانگيري تصريح کرد: اين قول را نيز به مردم مي‌دهيم که در حالي که از مازاد توان پزشکي کشور براي جذب بيماران خارجي استفاده مي‌شود به هيچ وجه از ميزان خدمت رساني به مردم کم ‌نشود و حتي به علت رقابت براي ارتقاي کيفيت به منظور جذب بيمار خارجي سطح کيفي خدمات داخلي نيز بالاتر رود.

وي تصريح کرد: سطح خدمت‌رساني به بيماران خارجي هيچ فرقي با بيماران داخلي نخواهد داشت و اگرچه ممکن است هتلينگ يا خدمات جانبي ارائه شده به بيماران خارجي به علت تعرفه بالاتري که از آنها دريافت مي‌کنيم با خدمات داخلي عادي متفاوت باشد، قطعا سطح و کيفيت خدمات درماني و پزشکي براي بيمار ايراني و خارجي هيچ تفاوتي نخواهد داشت.

وي گفت: به ازاي هر 7 درصد رشد توريسم درماني، 20 درصد به کيفيت خدمات داخلي اضافه مي‌شود با اين حال در بخش‌هايي مانند پيوند استخوان يا پيوند کبد که در کشور بيماران در نوبت داريم، اين خدمات را به بيماران خارجي ارائه نمي‌کنيم.

S/H/105


انتهای پیام/

کد خبر 1386052512