\"عباس مهدي‌زاده\" هنرمند منبت کار تهراني با بيان اينکه کنده‌کاري روي چوب از ارزشمندترين هنرهاي سنتي ايران است به ميراث آريا (CHTN)، گفت: اوج هنر منبت کاري در دوره صفويه است، چنانچه آثار نفيس به جا مانده از آن دوره نشان دهنده چيره دستي هنرمندان منبت‌کار در خلق نقوش متنوع و جذاب روي چوب است.

وي افزود: براي انجام منبت‌کاري به وسايل مختلفي از جمله \"اره دستي\"، \"مويي\"، \"گونيا\"، \"متر‌فلزي\"، \"مته\"، \"چاقو\" و \"چکش\" نياز است.

هنرمند منبت‌کار تهراني از مجسمه، صندوقچه، قاب، ظروف چوبي تابلوهاي نفيس به عنوان اصلي‌ترين توليدات اين رشته نام برد و گفت: اين هنر- صنعت مي‌‌تواند در ساخت درهاي چوبي منازل نيز استفاده شود و به آن جلوه و زيبايي خاصي بخشد.

مهدي‌زاده با اشاره به حضور نمايشگاه‌هاي متعدد صنايع‌دستي، افزود: برگزاري نمايشگاه‌ها بايد هدفمند بوده و بتواند در معرفي و شناساندن هنر به اقشار مختلف مردم نقش بسزايي ايفا مي‌کند.

وي با تاکيد بر اطلاع‌رساني به موقع مسئولان برگزاري نمايشگاه‌ها جهت حضور هنرمندان خاطرنشان کرد: در بيشتر مواقع، هنرمندان به دليل ناآگاهي از زمان برپايي نمايشگاه‌ها، از شرکت در آن باز مي‌مانند.

هنرمند منبت کار تهراني در پايان بازار محصولات منبت را اميدوار کننده توصيف کرد و گفت: حمايت مسئولان صنايع‌‌دستي، همواره بهترين مشوق براي هنرمندان در تداوم فعاليت‌هاي هنري آنان است.

S/H/114


انتهای پیام/

کد خبر 1386052520