به گزارش ميراث آريا(CHTN)، مسئول روابط عمومي کميته ملي طبيعت‌گردي با بيان اين مطلب افزود: اگر تلفيق شوراها را در دولت جديد بازبيني کنيم، مي‌بينيم که بسياري از شوراها حتي شوراي عالي محيط زيست به کميسيون‌ها يا شوراهاي ديگر ملحق شده‌اند، اما براي شوراي ميراث‌فرهنگي اين اتفاق نيفتاده و به نظر مي‌رسد که در دولت جديد جايگاه ويژه‌اي براي ميراث‌فرهنگي و گردشگري تعريف شده است.

\"بهروز کيا\" تصريح کرد: اين فرصتي مناسب براي سازمان ميراث‌ فرهنگي و حتي کميته ملي طبيعت‌گردي است، زيرا پس از اين ديگر دغدغه‌هايي که با سازمان‌هاي مختلف داشتيم، خود به خود از بين خواهد رفت.

وي تاکيد کرد:‌ کميته ملي طبيعت‌گردي نيز پس از اين مي‌تواند مصوبات خود را در اين کميسيون به صورت مستقيم به تصويب برساند. زماني که معاون رئيس‌‌جمهور و رئيس‌سازمان ميراث‌‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري اعلام مي‌کند که تنها نام گردشگري در اين سازمان موجود است، اما براي تکميل زيرساخت‌هاي آن بايد سازمان‌هاي ديگر نيز همکاري کنند، گوياي اين مطلب است که نگاه کميسيون و نگاه دولت و به‌خصوص رئيس‌جمهور به ميراث‌فرهنگي و گردشگري نگاه مثبتي است و مي‌توان با برنامه‌ريزي‌هاي دقيق و بجا بستر مناسبي براي رشد آنها فراهم آورد.

103/


انتهای پیام/

کد خبر 1386052837