\"سيداحمد حميدي\"، هنرمند قلمزن شيرازي با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN)، گفت: حتي هنرمندان ايراني نيز هيچگونه اطلاعاتي از سلايق کشورهاي مختلف ندارند تا در صورت برگزاري نمايشگاه‌هاي خارجي قادر باشند هنر قابل قبولشان را در آنجا عرضه کنند.

وي با بيان اينکه طرح‌هاي انساني قلمزني مورد قبول کشورهاي عربي نيست، يادآور شد: اطلاع‌رساني از طريق ارائه بروشور و ديگر اقلام از وظايف معاونت صنايع‌دستي است، هنرمندان و صنعتگران را راهنمايي کنند.

حميدي آموزش صحيح را مؤثر دانست و يادآور شد: اگر هر سال به آمار آموزش 10 هزار نفر اضافه شود تنها به تعداد بيکاران افزوده مي‌شود و اين مسأله افتخاري در صنايع‌دستي نيست.

وي مشکل قلمزنان شيراز را نبود دواتگران در اين بخش دانست و گفت: با وجودي که قلمزن و دواتگر لازم و ملزوم يکديگرند، متأسفانه چون ديگر دواتگري در شيراز وجود ندارد مجبوريم کارهايمان را به دواتگران اصفهاني سفارش دهيم که به ضرر قلمزنان است.

حميدي ادامه داد: گاهي از ترس اينکه دواتگر نداريم نمي‌توانيم سفارش کار بگيريم زيرا اگر کاري خراب شود نمي‌توان آن را دوباره اصلاح کرد.

وي با بيان اينکه قيمت بالاي مواد اوليه از ديگر مشکلات اين بخش است اظهار کرد: ارائه تسهيلات نيز با گرو گذاشتن تمام خانه و زندگي هنرمند فايده‌اي ندارد و صنعتگران را به دريافت آن ترغيب نمي‌کند.

هنرمند شيرازي بيکاري فارغ‌التحصيلان رشته صنايع‌دستي را از معضلات بزرگ صنايع‌دستي دانست و يادآور شد: ارائه سوبسيد به هنرمندان براي خريد مواد اوليه تنها راه پايين آوردن قيمت تمام شده محصولات است.

وي افزود: حمايت از واردات و صادرات صنايع‌دستي مي‌تواند در ارزان‌ شدن اين کالاها مؤثر باشد.

حميدي در پايان تصريح کرد: اگر صنايع‌دستي به همين منوال پيش رود تنها مي‌توان اقدام به ساخت توليدات موزه‌اي کرد زيرا مردم به خريد کالاهاي گران‌قيمت گرايش ندارند.

M/112


انتهای پیام/

کد خبر 1386052953