پير موذن با اشاره به اينکه شهر توريستي دوبي حتي از اردبيل کوچکتر است ولي 24 ميليون گردشگر دارد، گفت: در برنامه 20 ساله ايران جذب 20 ميليون گردشگر پيشبيني شده است اما فقط با يک برنامهريزي مناسب ميتوان به اين هدف دست يافت.
اين نماينده مجلس رفاه، خدمات، برنامهريزي و ديد ملي به گردشگري را مهم دانست و افزود: تمام مسائل يک کشور با هم مرتبط هستند و براي رشد هر کدام ساير بخشها بايد هماهنگ باشند، بنابراين در کشور ما نيز سياستمداران، اقتصاددانان، بازرگانان، دانشگاهيان و ... بايد با هم هماهنگ شوند تا گردشگري رونق بگيرد.
وي ايران را مرواريدي در خليج فارس ناميد و گفت: سالهايي که در کشور ما حرفي از گردشگري نبود، کشورهاي ديگر در اين صنعت رشد زيادي کردهاند و حالا وقت آن است که ما نيز به جز نفت، از قابليتهاي ديگرمان استفاده بهينه ببريم.
نماينده اردبيل در مجلس شوراي اسلامي، گردشگري را در هزاره سوم يکي از درآمدزاترين صنايع ايران دانست و ادامه داد: امروزه گردشگري يکي از شيوههاي مديريت کلان کشور است.
مخبر کميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي، تاکيد کرد: حتي کشورهايي که منابع عظيم نفتي دارند 80 درصد درآمدشان از گردشگري است و از اين صنعت غافل نبودهاند. کشور ما نيز ميتواند حتي در شهرهاي کوچک مانند اردبيل با استفاده از قابليتهاي طبيعي مانند کوهستانها، آبهاي درماني، چشمهسارها، جنگلهاي بکر و ... بيش از ساير کشورها در اين صنعت درآمد داشته باشد.
نخستين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در ايران سوم و چهارم شهريور ماه در تهران برگزار ميشود.
S/
انتهای پیام/