به گزارش ميراث‌آريا(CHTN)، \"محمدعلي خراشاديزاده\" معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي خراسان جنوبي در خصوص ايجاد اين بانک گفت: جمع‌آوري اطلاعات اين بانک از آغاز امسال در دستور کار اين معاونت قرار گرفت و تاکنون 5 هزار هنرمند و صنعتگر شناسايي شده‌اند.

وي با بيان اينکه اين بانک تا پايان سال تکميل و به ستاد مرکزي ارائه خواهد شد، شناسايي و شناسنامه‌دار کردن نيروهاي مولد صنايع‌دستي را از اهداف ايجاد بانک اطلاعات جامع دانست.

وي از برگزاري نشست‌هاي عمومي با هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي درسطح استان خبر داد و گفت: قرار است اين نشست‌ها هر 3 ماه يکبار با حضور تمام هنرمندان و صنعتگران برگزار شود.

خراشاديزاده با بيان اينکه تاکنون دو نشست برگزار شده است، آشنايي با شرايط، قوانين موجود، زمينه‌هاي خدمات‌دهي کنوني و ارتقاي برنامه‌هاي حوزه صنايع‌دستي را از اهداف برپايي اين نشست‌ها دانست.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي خراسان جنوبي به اجراي طرح‌ها و پروژه‌هاي تحقيقاتي و پژوهشي در حوزه صنايع‌دستي اشاره کرد و گفت: اين طرح‌ها به صورت ميداني و کتابخانه‌اي با هدف توسعه و ترويج هنرهاي دستي انجام شد .

وي ادامه داد: تاکنون توانسته‌ايم با کمک و همکاري کارشناسان 5 طرح را اجرا کنيم و تا پايان سال نيز اين روند ادامه دارد.

وي با اشاره به شناسايي مراکز اصلي توليد صنايع‌دستي در استان گفت: اين طرح را از طريق مکاتبه و مراوده و حضور در فرمانداري‌ها، شوراهاي محلي شهر و روستا پيگيري و اجرا مي‌کنيم.

خراشاديزاده گفت: در اين طرح مناطق توليدي شاخص را شناسايي و براي افزايش خدمات‌دهي به نيروهاي مولد آن برنامه‌ريزي مي‌کنيم.

M/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386053157