\"مهرداد احمد اميرآقايي\" با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn)، هدف از اين کار را معرفي بيشتر صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي شهرهاي مختلف کشور به مردم و جهانيان دانست.

وي، معرفي رشته‌هاي خاص صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي استان‌ها را يکي از برنامه‌هاي معاونت عنوان کرد و گفت: اين رشته‌ها در قالب برپايي جشنواره‌ و همايش به همه معرفي مي‌شود.

وي، از برپايي نخستين جشنواره رودوزي‌هاي سنتي ايران با گرايش پته کرمان در آبان‌ماه خبر داد و گفت: در اين جشنواره با حضور اساتيد، هنرمندان و پيشکسوتان نشست‌هاي تخصصي برپا مي‌شود.

اميرآقايي، با اشاره به اينکه کارهاي تحقيقاتي نيز در کنار برپايي اين جشنواره‌ها انجام مي‌شود، تصريح کرد: بايد صنايع‌دستي کرمان را با روش پژوهشي و تحقيقي بررسي کرد و تفاوت آن را با صنايع‌دستي نقاط مختلف کشور به همه نشان داد.

مديرکل توسعه و ترويج معاونت صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي معتقد است: رشد و توسعه هر يک از رشته‌هاي صنايع‌دستي در گرو اين است که تفاوت‌ها و شباهت‌هاي آن با ساير رشته‌ها مشخص باشد.

وي، با اشاره به پته کرمان افزود: اين هنر دستي با تلفيق رنگ‌هاي آبي، نارنجي، سبز و قرمز و اقليم منطقه‌اي معنا پيدا مي‌کند.

اميرآقايي تاکيد کرد: هم‌اکنون بسياري از بافندگان پته و فرش کرمان در کارهاي خود از آموزه‌هاي ديني و نقوش دوران اسلامي استفاده مي‌کنند.

S/H/113







انتهای پیام/

کد خبر 1386060320