به گزارش ميراث آريا (chtn)، \"قاسم کاظمي\" معاون صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي استان مرکزي با بيان اينکه طي فراخواني از هنرمندان سراسر کشور دعوت کرده‌ايم تا در اين نمايشگاه حضور داشته باشند، هدف از برپايي اين نمايشگاه را باروري فرهنگي صنايع‌دستي، حفظ و نگهداري، اشاعه هنرهاي‌سنتي و حمايت از هنرمندان عنوان کرد.

وي با بيان اينکه نمايشگاه مذکور با مشارکت بخش خصوصي برپا مي‌شود، گفت: از 210 غرفه‌ اين نمايشگاه 70 غرفه متعلق به هنرمندان استان مرکزي و سهم ساير استان‌ها نيز 5 غرفه است.

وي افزود: تمامي غرفه‌ها بر اساس نياز و وسعت آثار ارائه شده در اختيار هنرمندان و صنعتگران استان‌ها قرار داده مي‌شود.

کاظمي، ايجاد بازارچه‌هاي صنايع‌دستي در تمام شهرستان‌ها و اجراي سياست‌هاي حمايتي از هنرمندان را از برنامه‌هاي اين معاونت دانست و گفت: در حال حاضر 4 هزار هنرمند خانگي و کارگاهي در استان مرکزي فعاليت دارند.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي استان مرکزي ادامه داد: اين هنرمندان در رشته‌هاي آثار چوبي، فلزي، سفال، کتاب و نگارگري، دست‌بافته‌هاي سنتي، جاجيم و گليم برجسته محصولات خود را به بازار ارائه مي‌کنند.

وي تاکيد کرد:‌ بسياري از روستاييان، کشاورزان و خانواده‌هاي آنها با پرداختن به صنايع‌دستي و توليد محصولاتي مانند قالي، گليم، دست‌بافت‌هاي سنتي و ساير توليدات غيربومي به درآمد جانبي قابل‌توجهي دست يافته‌اند.

S/H/113


انتهای پیام/

کد خبر 1386060325