به گزارش ميراث آريا (chtn)مدير عامل شرکت فرودگاه‌هاي کشور با بيان اين مطلب گفت: فعلا برنامه‌اي براي ساخت هيچ فرودگاهي در دستور کار قرار ندارد. اکنون نيز 54 فرودگاه در کشور وجود دارد که از اين ميان 21 فرودگاه مرز هوايي، 25 فرودگاه داخلي و 8 فرودگاه بين‌المللي هستند.

\"اصغر کتابچي\" تعداد مسافر جا به جا شده در دو سال گذشته را 5/75 ميليون نفر عنوان کرد و با بيان اينکه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 7/12 درصد رشد داشته است، خاطرنشان کرد: رقم ذکر شده حدود 10 درصد بيش از برنامه تعيين شده براي اين شرکت است.

وي افزود: در اين مدت براي 929 هزار و 632 پرواز خدمات نشست و برخاست ارائه شده است و 372 هزار و 730 پرواز عبوري از کشور نيز از خدمات اين شرکت استفاده کرده‌اند.

کتابچي با بيان اينکه شرکت فرودگاه‌هاي کشور در روز به بيش از 410 پرواز عبوري از کشور ارائه خدمات مي‌کند، خاطرنشان کرد: همه اين خدمات دقيقا در سطح استانداردهاي بين‌المللي هستند و اميدواريم با افتتاح طرح‌هاي ديگري در سال‌هاي آينده شاهد افزايش تعداد اين پروازها از آسمان کشور باشيم.

مدير عامل شرکت فرودگاه‌هاي کشور ميزان اعتبارات جذب شده در فرودگاه‌هاي کشور طي دو سال گذشته را حدود دو تريليون و ‪ ۲۰۰‬ميليارد ريال برشمرد و گفت: اين ميزان اعتبار در طرح‌هاي تامين تجهيزات و بهسازي فرودگاه‌هاي کشور هزينه شده است.

کتابچي گفت: در هفته دولت ‪ ۲۸‬طرح فرودگاهي در ۱۲‬ فرودگاه کشور با ارزشي حدود ‪ ۴۰۰‬ ميليارد ريال‪ به اجرا در مي‌آيد.

وي کار بازنگري طرح جامع فرودگاه امام خميني (ره)را از ديگر فعاليت‌هاي شرکت فرودگاه‌هاي کشور برشمرد و گفت: بر اساس اين طرح که اميدواريم تا مهرماه امسال به تصويب برسد، ظرفيت نهايي فرودگاه امام سالانه از ‪ ۴۰‬ميليون مسافر به ‪ ۹۰‬ميليون مسافر خواهد رسيد

105/H/S



انتهای پیام/

کد خبر 1386060359