به گزارش ميراث آريا(CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان فرهنگي، هنري شهرداري تهران \"مجيد سرسنگي \" قائم مقام اين سازمان در اختتاميه جشنواره \"شوق نياز\" با بيان اين مطلب گفت: هنر هيچگاه از دين و مفاهيم ديني جدا نبوده و از اين منظر است که وقتي بحث هنر ديني مي‌شود پيوند ميان بشر و ماوراي بشريت مطرح مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه به طور قطع فاصله‌اي ميان هنر و دين وجود ندارد، افزود : هنر و دين دو مقوله‌اي هستند که براي اعتلا و اشاعه يکديگر تأثير متقابل و بسزايي داشته‌اند.

وي خاطر نشان کرد: از ديرباز زيباترين، برجسته‌ترين و ماندگارترين آيين‌هاي ديني در قالب آثار هنري عرضه شده و از سويي آثار برتر هنري نيز در سايه‌سار محتواي ديني به رشد و تداوم خود ادامه داده‌اند.

به گفته سرسنگي هرگاه مفاهيم ديني درقالب هنر ارائه شده تأثيرپذيري و مخاطب بالاتري داشته است.

وي با اشاره به اينکه اگر قرار باشد تفکري در جهان ضبط و ثبت شود بايد از هنر بهره گيرد، خاطرنشان کرد: جهان معاصر آوردگاه و محل رويارويي فرهنگ‌ها است و نگاهي گذرا به آثار هنري جهان نشان مي‌دهد که دولت‌ها تا چه ميزان از ابزار فرهنگ و هنر براي اشاعه تفکر و انديشه خود استفاده کرده‌اند.

قائم مقام سازمان فرهنگي، هنري شهرداري تهران در پايان تأکيد کرد: ايران به عنوان سکاندار انقلاب فرهنگي بايد بيش از هر کشوري به فرهنگ و تأثيرات فرهنگي بپردازد.

بنابر اين گزارش، در پايان اين مراسم به برگزيدگان جشنواره فرهنگي، هنري شوق نياز که به آثار هنري ديني پرداخته بودند، جوايزي اهدا شد.

115/

انتهای پیام/

کد خبر 1386060422