به گزارش ميراث آريا (chtn)، \"محمدهادي ايمانيه\" افزود: با توجه به صرف هزينه 50 ميليارد دلاري کشورهاي حوزه خليج فارس براي اعزام بيماران خود به کشورهاي اروپايي و آمريکايي و با توجه به توانمندي‌هاي پزشکي کشور، جذب بخش کوچکي از اين گردشگران مي‌تواند تحول عظيمي در کشورمان به‌وجود آورد.

در ادامه اين جلسه دبير کميته گردشگري سلامت کشور با بيان اينکه کميته گردشگري سلامت با هدف توسعه صنعت توريسم درماني فعاليت خود را آغاز کرده است، گفت: ايران در حوزه خليج فارس و در ميان کشورهاي همسايه در زمينه توريست درماني پيشرو است، اما تاکنون به طور جدي به اين مسئله پرداخته نشده است.

\"سعيد صدري\" افزود: در بحث توريسم درماني در استان‌هاي آذربايجان شرقي و غربي ، کردستان، کرمانشاه و خراسان‌رضوي فعاليت‌هايي صورت گرفته و استان فارس در اين خصوص به‌عنوان استان هدف انتخاب شده، زيرا مراکز درماني اين استان از لحاظ تخصص و ارائه خدمات پزشکي ويژه از سطح بالايي برخوردار است.

وي افزود: طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، استانداردهايي براي مراکز درماني و دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي براي قرار گرفتن در فهرست انتخابي کميته سلامت کشور در نظر گرفته شده است .

وي اضافه‌کرد: براساس آيين‌نامه کميته گردشگري سلامت کشور توريست‌ها فقط از طريق آژانس‌هايي که پروانه فعاليت در اين زمينه دارند، مي‌توانند براي درمان وارد کشور شوند.

وي ادامه داد: بر اين اساس آنين‌نامه‌اي تا دو هفته ديگر ابلاغ مي‌شود که طبق آن دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي پزشک خود را به کميته گردشگري سلامت معرفي و پس از آموزش‌هاي لازم
درزمينه توريسم سلامت، فعاليت خود را آغاز مي‌کنند.

به گفته صدري صدور ويزا، اقامت و... نيز توسط آژانس‌هاي خدمات مسافرتي و جهانگردي انجام مي‌پذيرد.

وي همچنين به لزوم تعيين تعرفه پزشکي گردشگري درماني توسط بيمارستان‌ها اشاره کرد و افزود: ارديبهشت ماه سال آينده نمايشگاهي بين المللي در اين زمينه برپا خواهد شد و آژانس‌هايي که تمايل به شرکت در اين نمايشگاه داشته باشند غرفه رايگان در اختيارشان قرار مي‌گيرد.

همچنين \"محمدرضا بذرگر\" رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس با اشاره به پتانسيل‌هاي موجود در مراکز درماني استان در بخش‌هاي پيوند کبدي، چشم پزشکي، پيوند کليه، پانکراس و ... استانداردسازي تجهيزات و خدمات اين مراکز را با توجه به استانداردهاي کشورهاي پيشرفته در زمينه پزشکي از اولويت‌هاي مهم برشمرد.

وي بحث پتانسيل‌هاي گردشگري پزشکي ، اهميت فعاليت بخش خصوصي در کنار بخش دولتي ، پيگيري ايجاد شهرک سلامت با همکاري بخش‌هاي خصوصي و دولتي، ارائه تسهيلات به بخش‌هاي خصوصي ، اطلاع رساني به منظور ارائه توانمندي‌هاي درماني و گردشگري از طريق سايت اينترنتي، توانمندسازي و ارتقاي کيفيت و آماده کردن تجهيزات پزشکي پيشرفته و توجه به سيستم‌هاي مدرن و الگو برداري از تفکرات سيستمي را مهمترين موارد ارزيابي کرد که در بحث توريسم درماني قابل پيش‌بيني خواهد بود.

نخستين جلسه کميته گردشگري سلامت باحضور \"سعيد صدري\" رئيس کميته گردشگري سلامت کشور، \"محمدرضا بذرگر\" رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري فارس،
\"محمدهادي ايمانيه\" رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز، قاضي‌پور مسئول کميته سلامت دانشگاه علوم پزشکي شيراز و جمعي از مسئولان بيمارستان‌ها و فعالان صنعت توريسم در بيمارستان نمازي شيراز تشکيل شد.

M/104



انتهای پیام/

کد خبر 1386060533