به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از روابط عمومي فرهنگسراي اقوام، رئيس فرهنگسراي اقوام هدف از برگزاري جشنواره غذاهاي سنتي و صنايع‌دستي را معرفي و احياي آيين‌هاي مشترک، توانمندي‌هاي اقوام و نيز معرفي خرده قوميت‌ها و اشاعه فرهنگ مصرف غذاهاي سنتي دانست.

\" حسن عباسي\" افزود: اين فرهنگسرا سعي دارد بستر مناسبي براي معرفي فرهنگ‌ها و خرده‌فرهنگ‌هاي بومي، محلي و قوميتي فراهم‌ کند.

وي ادامه داد: يکي از مهمترين مؤلفه‌هاي هويت ايراني و اسلامي غذاهاي سنتي و صنايع‌دستي نواحي کشور است که با برگزاري اين جشنواره بخشي از ويژگي‌هاي فرهنگي و توانمندي‌هاي اقوام و گروه‌هاي قومي در بخش غذا و صنايع‌دستي معرفي مي‌شود.

وي گفت: غذا بخش مهمي از زندگي روزمره مردم را تشکيل مي‌دهد و خانواده‌هاي ايراني براي غذاخوردن آداب ويژه‌اي دارند که از فرهنگ ناب ايراني و اسلامي سرچشمه مي‌گيرد.

عباسي، از برپايي نمايشگاه صنايع‌دستي اقوام در حاشيه اين جشنواره خبر داد و افزود: علاقه‌مندان مي‌توانند از ساعت 16 تا 21 از اين نمايشگاه ديدن کنند.

113/





انتهای پیام/

کد خبر 1386061029