وي با مفيد ارزيابي کردن اين دوره تخصصي، گفت: بيشتر کارشناسان ما در موضوع صنايعدستي و فرش ديد جهاني ندارند به همين دليل \"استاد طاهر صباحي\" که از کارشناسان برجسته فرش جهان است برنامهاي را تدوين کرده است تا شرکتکنندگاه با فرشهاي شرقي و اروپايي آشنايي کامل پيدا کنند.
شريفزاده با تأکيد بر اينکه برنامهريزي در مورد فرش ايران دقت خاصي را ميطلبد، يادآور شد: دانستن مباني و تاريخ فرش و چگونگي حرکت در اين حوزه به شکلي که به مسابقه فرش لطمهاي وارد نشود، از موارد ضروري بهشمار ميرود.
وي با بيان اينکه فرش ايراني طي سدههاي طولاني شناخته شده و نبايد لطمهاي به آن وارد شود، توضيح داد: فرهنگ و هنر در فرش مبحثي است که کمتر به آن پرداخته شده و استفاده از آن کار يک سازمان نيست و اين اقدام بايد با تعامل سازماني صورت گيرد.
رئيس پژوهشکده هنرهاي سنتي با اشاره به اينکه چنانچه منابع مالي تأمين شود، چهار ترم تخصصي فرش باحضور دکتر صباحي برگزار خواهد شد، ادامه داد: اين دورهها براي بالا بردن سطح ديدگاه کارشناسان و آشنا شدن آنها با آنچه در دنيا اتفاق ميافتد اهميت بسياري دارد که درصورت برگزاري، مدرک پايان دوره نيز ازسوي پژوهشگاه هنرهاي سنتي اعطا خواهد شد.
M/112
انتهای پیام/