وي با اشاره به کاربرد منتوع چوب در هنر پيکرتراش، افزود: استفاده از انواع چوبهاي جنگلي نظير افرا، ملچ، گردو، شمشاد، اقاقيا و سنجد در ساخت مجسمههاي چوبي و پيکرتراشي کاربرد فراوان دارد.
عباسنژاد در ادامه طرحهاي به کار رفته در پيکرتراشي را مورد توجه قرار داد و گفت: چهره افراد و شخصيتهاي بزرگ تاريخي چون اميرکبير، ابنسينا، يوسف و زليخا و مولانا بيشترين طرحهايي است که در هنر پيکرتراشي مورد استفاده قرار ميگيرد.
هنرمند تهراني با بيان اينکه تاکنون در نمايشگاههاي متعدد صنايع دستي شرکت داشته است، افزود: با وجود علاقه مردم به خريد مجسمهها و تابلوهاي چوبي، تنها تعداد اندکي از آنان قدرت خريد اين آثار را دارند.
وي، گفت: بيشتر هنرمندان پيکرتراش و مجسمهساز بهدليل نداشتن بازار داخلي مناسب، ترجيج ميدهند توليداتشان را به خارج از کشور صادر کنند.
هنرمند تهراني، يادآور شد: فراهم کردن زمينههاي صادرات محصولات صنايعدستي هنرمندان به خارج از کشور، علاوه بر فروش رساندن محصولات آنان، ميتواند زمينهساز رشد و ارتقاي کيفي توليدات هنرمندان باشد.
عباسنژاد، تصريح کرد: برگزاري نمايشگاههاي خارجي، ارائه تسهيلات بانکي با شرايط مناسب، حمايت مسئولان صنايعدستي و ايجاد خلاقيت در طرحها و شيوه کار هنرمندان از مهمترين راهکارهاي بهبود وضعيت صنايعدستي کشور بهويژه در رشته پيکرتراشي و مسجدسازي است.
M/114
انتهای پیام/