معاون صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي قزوين با بيان اين مطلب به ميراث آريا (chtn) گفت:‌ اعضاي بازديد‌کننده برپايي اين نمايشگاه را مثبت ارزيابي کردند و مقرر شد تمام رشته‌هاي منسوخ شده استان در بانک اطلاعاتي گنجينه‌هاي هنر فراموش شده قرار گيرد.

\"حميدرضا قاسمي\" رشته‌هاي به نمايش گذاشته شده را موج‌بافي،‌ پاپيه ماشه و ... اعلام کرد و گفت:‌ توليد زنده محصولات منسوخ شده توسط تنها بازمانده‌هاي اين رشته‌ها موجب حيرت بازديدکنندگان شد.

وي، با اشاره به اينکه براي نخستين‌بار نمايشگاهي با موضوع رشته‌هاي منسوخ شده هنري برپا شده است، توضيح داد:‌ به دليل استقبال مردم از اين نمايشگاه مدت برپايي آن سه روز تمديد شد.

وي با بيان اينکه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور به‌تنهايي نمي‌تواند مشکلات موجود بر سر راه هنرمندان اين هنر- صنعت را حل کند، ادامه داد: تهيه مواد اوليه رشته‌هاي منسوخ شده بسيار بالاست و سازمان تنها مي‌تواند با دادن يارانه به حل مشکل کمک کند.

قاسمي معتقد است: با توجه به سياست دولت در کاهش تصدي‌گري و ورود بخش خصوصي به عرصه فعاليت‌ها، استفاده از توانايي‌ها و امکانات اين بخش بيشتر به نفع هنرمندان است.

معاون صنايع‌دستي و هنرهاي‌سنتي قزوين، تأکيد کرد: رفع مشکلات و معضلات صنايع‌دستي که در ساير بخش‌هاي صنعتي نيز وجود دارد، مستلزم عزم ملي است.

به گفته وي بر خلاف ديدگاه‌هاي مطرح شده، صنايع‌دستي مظلوم نيست بلکه به دليل انعطاف‌ و آسيب‌پذيري دچار مشکلات مي‌شود.

113/


انتهای پیام/

کد خبر 1386061387