وي در مورد کارهاي صورت گرفته در اين بناي تاريخي گفت: در سال گذشته با اعتباري بالغ بر 200 ميليون ريال عمليات ساماندهي جداره اين بناي تاريخي صورت گرفته و در سالجاري نيز عمليات استحکامبخشي و ساماندهي فضاي داخلي آن انجام خواهد شد.
مهندس شجاعدل، با اشاره به اختصاص اعتباري بالغ بر 200 ميليون ريال ازسوي دانشگاه اروميه براي مرمت و بازسازي اين بناي تاريخي تصريح کرد: متأسفانه سال گذشته امکان جذب اعتبار براي دانشگاه اروميه مقدور نشد ولي در سالجاري طي نامهاي 200 ميليون ريال اعتبار براي اين بناي تاريخي اختصاص يافته است.
مسئول دفتر فني سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجانغربي ابراز اميدواري کرد که در صورت تأمين به موقع اعتبار عمليات مرمت و بازسازي اين بناي تاريخي در سالجاري به پايان خواهد رسيد که بعد از اتمام به موزه طب تبديل خواهد شد.
لازم به ذکر است، اين بناي تاريخي يکصد و بيست ساله با هزار و پانصد متر مربع مساحت، در خيابان شهيد بهشتي اروميه قرار دارد که بعد از دارالفنون، اولين ساختمان آموزش طب و نيز بيمارستان در ايران است.
ساختمان چوبي جهاد دانشگاهي اروميه به اندازه 10 پله از کف حياط بالاتر و داراي زيرزمين است.
ورودي ساختمان به فضاي کوچکي منتهي ميشود که به 6 اتاق بزرگ و يک اتاق کوچک راه دارد.طبقه اول داراي 3 اتاق است و بالکن نيز در سمت شمال آن قرار دارد.
M/
انتهای پیام/