\"جمال ارغواني\" که 5 سال است به توليد محصولات چيني در لاله جين همدان مشغول است،با بيان اين مطلب به ميراث آريا( chtn) گفت:شهرهاي توريستي مانند تهران و اصفهان عمده‌ترين مراکز فروش ظروف چيني در کشور هستند.

وي قوانين دشوار صادرات در ايران را مورد توجه قرار داد و افزود: با وجود آن‌که ظروف چيني ايران قادر به رقابت با توليدات ساير کشور‌هاست اما قوانين دشوار صادرات و هزينه بالاي گمرک موجب شده است که توليد کنندگان داخلي نتوانند محصولات خود را صادر کنند.

ارغواني خاطر نشان کرد: حضور در نمايشگاه‌هاي خارجي هزينه بالايي دارد که توليدکنندگان خرده پا بدون حمايت مسئولان از عهده تأمين آن بر نمي‌آيند.

وي در ادامه به تشريح روش توليد ظروف چيني پرداخت و گفت: ابتدا خاک را دوغاب کرده و داخل قالب‌هاي گچي مي‌ريزيم سپس در دو مرحله آنها را درون کوره‌هاي گازي حرارت مي‌دهيم.

ارغواني با اشاره به اين‌که قالب‌هاي گچي در مرحله اول 850 درجه و در مرحله دوم 1350 حرارت مي‌بينند، افزود: پس از اين مراحل روي ظروف عکس‌بر‌گردان مي‌زنيم و اين بار به وسيله کوره برقي حرارت مي‌دهيم تا عکس روي آن ثابت شود.

وي در پايان با بيان‌اين که خاک مورد استفاده در توليد ظروف چيني خاک معدني تاولند است، گفت: با وجود آن‌که خاک مورد نياز ما از طريق شرکت‌هاي دولتي تأمين مي‌شود کماکان با رشد سالانه مواد اوليه مواجه هستيم.

121/

انتهای پیام/

کد خبر 1386061851