وي افزود: لباس ويترين جامعه است که نبايد با پيشينه فرهنگي و هويت ايراني – اسلامي جامعه بيارتباط باشد.
صفار هرندي با اشاره به اينکه عدم تناسب طراحيها و فرهنگ جامعه موجب ناهنجاري ميشود، خاطرنشان کرد: جامعه ما اسلامي بوده که بايد آنچه هويت مسلمانان ايراني و اخلاقگر دارد در تدابير طراحان و صنعتگران جلوه کند.
وي \"دوسالانه طراحي پارچه و لباس\" را يک حرکت مثبت ارزيابي کرد و يادآور شد: حضور اهالي هنر در کنار ساير رشتههاي مرتبط در پوشش و لباس به اين معني است که نياز به طراحي و استفاده از هنرمندان طراح در امر پوشش احساس ميشود تا براساس هويت و فرهنگ ايراني – اسلامي طرحهايي ارائه کنند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح کرد: درصورت تصوير قانون ساماندهي مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بستر مناسب را به تقاضاي مشروع مردم و با طرحهاي متنوع پارچه و لباس فراهم ميکند.
وي با بيان اينکه تنوع در طرحها که متناسب با فرهنگ جامعه باشد ميتواند زمينه رقابت سالم را براي هنرمندان و طراحان فراهم کند، خاطرنشان کرد: از هنرمندان و طراحان پارچه و لباس حمايت جدي ميکنيم.
بنابراين گزارش ؛در پايان اين مراسم برگزيدگان طراحي پارچه و لباس معرفي و جوايز به آنها اهدا شد.
نخستين دوسالانه طراحي پارچه و لباس ازسوي دفتر هنرهاي تجسمي معاون امور هنري وزارت ارشاد فرهنگ اسلامي با همکاري انجمن طراحان پارچه و لباس از دوم مرداد در موزه هنرهاي معاصر بر پا شد.
M/112
انتهای پیام/