وي گفت: برنامه هاي آموزشي و حمايتي اين معاونت تا حد امکان بر اساس پتانسيلهاي منطقه و ميزان استقبال علاقمندان به رشتههاي صنايعدستي چيده شده است و بر اين اساس طي شش ماهه نخست سال در 6 مرکز ثابت و 4 مرکز سيار در 11 رشته آموزشي 1023 نفر با صرف بودجهاي حدود 140 ميليون ريال تحت پوشش آموزشهاي رايگان اين معاونت قرار گرفتند.
معاون صنايعدستي و هنرهاي سنتي خراسان شمالي تصريح کرد: در بخش ارائه تسهيلات، 417 فقره کارت صنعتگري، 16 فقره جواز تأسيس کارگاهي صادر و 17725 ميليون ريال تسهيلات به متقاضيان اعطا و در اين راستا براي 140 نفر اشتغال ايجاد شده است.
حسيننيا همچنين از آموزش بيش از يکهزار نفر از علاقمندان رشتههاي مختلف صنايعدستي در سطح استان طي شش ماهه نخست سال خبر داد.
اين مقام مسئول در ادامه رشتههاي آموزشي استان را مورد توجه قرار داد و گفت: اين رشته ها شامل گليم بافي، معرق چوب، رودوزيهاي سنتي، تذهيب، قلم زني، مينياتور، معرق- منبت، البسه محلي، ساخت زيورآلات سنتي، صنايع دستي تلفيقي و منبت کاري است.
حسيننيا ادامه داد: در تابستان امسال نيز معاونت صنايعدستي خراسان شمالي ضمن همکاري در راه اندازي دومين کمپ استقبال از زائرين و ارائه سوغات و صنايع دستي که با هدف معرفي جاذبهها و صنايعدستي استان و حمايت از صنعتگران صنايع دستي توسط سازمان ميراث فرهنگي و صنايع دستي و گردشگري استان برگزار شد، 7 غرفه از کمپ مذکور را به ارائه توليدات صنايع دستي استان اختصاص داد.
وي افزود: علاوه بر هماهنگي با صنعتگران و حمايت از آنان، در اين غرفهها انواع صنايعدستي استان شامل مصنوعات چرمي، البسه محلي، بافتههاي داري و منسوجات سنتي به نمايش درآمد و در مجموع در طي 20 روز برگزاري کمپ(اول تا 20 شهريور) 900 نفر از بازارچه سوغات و صنايعدستي بازديد کردند و حاصل اين بازديد فروش اقلام صنايع دستي تا حدود 60 ميليون ريال بوده است.
حسيننيا با بيان اينکه در شش ماهه نخست سال اين معاونت با برگزاري هفت نمايشگاه استاني و شرکت در10 نمايشگاه ملي، يک نمايشگاه استاني و يک نمايشگاه بين المللي اقدام به معرفي و ترويج توليدات هنرمندان صنايع دستي استان کرده است، افزود: اين معاونت موفق به کسب عنوان غرفه برتر در نمايشگاه سراسري لرستان و کرمانشاه و جاي گرفتن در مجموعه غرفههاي برتر در جشنواره بين المللي زنان سرزمين من(تهران) شد.
114/
انتهای پیام/