\"عبدالحميد کيوان\" که 17 سال به خراطي چوب مشغول بوده است، با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN) گفت: جغ که چوب اصلي خراطي در دزفول است اين روزها بسيار کمياب و محدود شد‌ه‌است.

وي با اشاره به اينکه درختان جغ در دزفول جاي خود را به باغ‌هاي ميوه داده اند، افزود: به دليل کمبود جغ تنها در محصولات مهم و پر مخاطب از اين چوب استفاده مي‌کنيم.

کيوان در ادامه گفت: کاشت اکاليپتوس در دزفول به مراتب بيشتر از ساير درختان است.

وي بر تفاوت اکاليپتوس و جغ تأکيد کرد و افزود: جغ بر خلاف اکاليپتوس گياهي چهار فصل بوده و از استحکام بيشتري برخوردار است همچنين به دليل پهن بودن بازده بالاتري دارد.

اين هنرمند دزفولي تصريح کرد: از نظر ما اکاليپتوس تنها به عنوان سوخت قابل استفاده است اما با اين وجود کاشت آن در دزفول همچنان بر کاشت درخت جغ ارجحيت دارد.

وي با تأکيد بر شهره بودن قليان‌هاي دزفواي به استحکام و کيفيت خاطرنشان کرد: مشکلات مالي در اين حوزه کارگران را از کار گريزان کرده و به همين دليل ديگر قادر به پاسخگويي مخاطبان نيستيم.

کيوان در ادامه جدي‌ترين مشکل فعلي خراطي را مورد توجه قرار داد و گفت: اره هاي برش چوب در دزفول با بنزين کار مي‌کنند و سهميه‌بندي بنزين ما را در تهيه چوب با مشکل بزرگي مواجه کرده است.

وي در پايان تصريح کرد: در صورتي که سهميه بنزين در اختيار ما قرار نگيرد به زودي با بحران بزرگي در اين حوزه روبه‌رو خواهيم شد.

121/

انتهای پیام/

کد خبر 1386062825