\"مهدي جهانگيري\"، تصريح کرد: در هر استان، ارزش سهام به ميزان فعاليت و داراييهاي شرکت توسعه استاني بستگي دارد و به همين دليل طي 10 روز آينده، کميته اي از سه بخش مالي، حقوقي و معاونان مربوطه تشکيل ميشود تا ميزان سهام هر شرکت براي واگذاري به بخش خصوصي تعيين شود.
وي با اشاره به بزرگترين سرمايه شرکتهاي توسعه گردشگري استاني، تاکيد کرد: بزرگترين سرمايه شرکتهاي توسعه استاني، اعتماد بخش خصوصي است. به همين دليل اين شرکت به هيچ عنوان قصد ندارد در استانهاي مختلف نمايندگي ايجادکند و در اين راستا شرکتهاي توسعه استاني بايد هر چه زودتر تا 65 درصد از سهام خود را به بخش خصوصي واجد شرايط واگذار کنند. زيرا در صورتي که سهامداران شرکتهاي توسعه استاني مشخص شوند، شرکت توسعه گردشگري ايران حاضر است از هزينه فروش سهام خود در اين شرکتها را براي تقويت بنيه شرکت توسعه گردشگري استاني به حساب اين شرکتها واريز کند.
جهانگيري افزود: شرکتهاي استاني هيأت مديره مستقل، سهام و پروژههاي مستقل دارند و به هيچ عنوان شرکت توسعه گردشگري ايران قصد ندارد شرکتهاي استاني را مديريت کند. به همين منظور شرکتهاي استاني بايد نهايت دقت را براي واگذاري سهام به بخش خصوصي داشته باشند. همچنين شرکت توسعه گردشگري ايران سهامداراني را ميتواند به اين شرکتها معرفي کند، اما تنها به دليل فعال کردن شرکت هاي استاني از معرفي سهامدار خودداري کرده است و در صورتي که شرکتهاي استاني نتوانند سهامداري را معرفي کنند، شرکت توسعه گردشگري ايران براي صرفهجويي در وقت خود وارد عمل خواهد شد.
وي تاکيد کرد: شرکت توسعه گردشگري ايران براي درگير کردن استانها و سازمانهاي استاني در زمينه سرمايهگذاري مقرر کرده است که در همه استانها، استاندار يا معاونان عمراني استانداريها به عنوان رئيس هيئت مديره شرکت توسعه گردشگري استاني و رئيس سازمان ايراثفرهنگي،صنايعدستي و گردشگري و مديرعامل نيز به عنوان اعضاي ثابت اين هيئت مديره معرفي شوند.
جهانگيري افزود: اين شرکتها موظفند که هر دو هفته يک بار جلسه هيئت مديره را برگزار و گزارش برگزاري جلسات را به شرکت توسعه گردشگري ايران ارسال کند.
وي با اشاره به برگزاري همايش فرصتهاي سرمايهگذاري در استانها، تصريح کرد: با بررسيهاي به عمل آمده در سطح کشور به اين نتيجه رسيديم که برخي استانها از نظر پتانسيلها و جاذبهها از فرصتهاي سرمايهگذاري بسياري برخوردارند که بايد اين فرصتها در قالب پکيجهاي سرمايهگذاري به سرمايهگذاران معرفي شود. به همين دليل مقرر شد که تمامي استانها، تاريخي را براي برگزاري همايش فرصتهاي سرمايهگذاري خود تعيين کرده و به دبيرخانه همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري که در شرکت توسعه قرار دارد، اعلام کنند.
جهانگيري خاطرنشان کرد: بر اساس سياستهاي کلان سازمان ميراثفرهنگي،صنايعدستي و گردشگري، تنها 35 درصد از سهام شرکتهاي توسعه استاني در اختيار اين شرکتهاست و 65 درصد باقيمانده بايد به بخش خصوصي واگذار شود. در حال حاضر نيز حدود 20 شرکت توسعه استاني فعال تشکيل شده اند و تا پايان ماه مبارک رمضان نيز سهامداران شرکت هاي استاني مشخص خواهند شد.
همچنين مشاور اجرايي شرکت توسعه گردشگري ايران در اين همايش با اشاره به برگزاري همايش فرصتهاي سرمايهگذاري استاني تاکيد کرد: نخستين کار شرکتهاي توسعه استاني اين است که با بررسي مصوبات سفرهاي هئيت دولت و شناسايي فرصتهاي موجود در اين مصوبات براي سرمايهگذاري، پکيجهايي را براي ارائه به سرمايهگذاران تهيه کنند.
\"ناصر خليلزاده\" تاکيد کرد: پس از تهيه پکيجهاي سرمايهگذاري در سطح استان، تاريخي به دبيرخانه دائمي همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري براي برگزاري اين همايش در سطح استان اعلام خواهد شد و در طول سال، با برگزاري همايشهاي استاني، يک همايش بينالمللي نيز برگزار مي ش
ود و از سرمايهگذاران داخلي و خارجي براي ارائه فرصتهاي سرمايهگذاري استاني دعوت به عمل آيد.
وي افزود: قرار است همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در آبان ماه سال 87 در تقويم سازمان جهاني جهانگردي ثبت شود و به همين دليل بايد تا پايان مهر ماه سال آينده، زمان برگزاري همايشهاي استاني از سوي استانها اعلام شود.
انتهای پیام/